Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bílá prišla na akciu bez jej priateľa Filipiho, priznala, že to s ním nie je v poriadku!
Zdielať na

Bílá prišla na akciu bez jej priateľa Filipiho, priznala, že to s ním nie je v poriadku!

Archívna reportáž

Pre Luciu Bílu (57) bolo stretnutie s Radkom Filipim (39) pred pár rokmi osudové. To, čo slávnu speváčku na ňom zaujalo, bola jeho impozantná postava s mohutnými svalmi. Práve preto sa za neho schovala, aby unikla nepríjemnému stretnutiu po jej vystúpení v divadle. Neskončilo to však iba pritom. Mnohonásobná Zlatá slávica priznáva, že má v Radkovi aj veľkú oporu. Nie je len jej veľkou láskou, ale pracuje pre ňu aj ako road manažér, čo je veľmi náročná funkcia ako po psychickej, tak aj fyzickej stránke. Podpísalo sa to aj na jeho zdraví, spolu s tvrdými tréningmi volejbalu v mladosti a ešte drsnejšou prípravou na majstrovstvá v bench presse. Teraz za to platí.

​Na akciu na podporu Patricie Fuxovej a jej dievčenskej skupiny Vesna, prišla speváčka Lucie Bíla sama, čo v jej prípade nie je obvyklé. Jej priateľ Radek Filipi, s ktorým to spolu ťahajú už vyše sedem rokov, však musel ostať doma kvôli zdravotným problémom. Vo februári sa rozhodol podstúpiť operáciu chrbtice, ktorá bola po rokoch nadmerného namáhania vo veľmi zlom stave. Operácia vraj bola jediným riešením, ako zmierniť Radkove bolesti. 

"Šestnásť rokov volejbalu a sedemdesiattisíc kilometrov ročne za volantom si vyžiadalo svoju daň..," ostávalo mu skonštatovať. Nepochybne k tomu ale možno prirátať aj jeho intenzívne tréningy, keď sa od roku 2019 pripravoval na európske aj svetové súťaže v tlaku na lavičke (bench press), z ktorých si odniesol aj zlaté medaily.

Radek žal v silovom športe úspechy, no vypýtalo si to daň:

​Lucie Bílá priznala, že práve problémy so zdravím sú príčinou, prečo v ostatnej dobe nemáva Radka vždy po boku. "Myslím, že je to asi beh na dlhú trať, ešte to v poriadku nie je. Preto tu so mnou nie je, inak by tu bol. Ale on sa dá dokopy, to je jasné, ale chce to trochu času," odpovedala Lucie pre Super.cz na otázku o stave partnera po náročnej operácii. Na uzdravení Radka jej veľmi záleží a niet pochýb, že sa postará, aby dostal tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť.

Humor zaľúbencov stále neopúšťa, čo je dobré znamenie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

"Som za neho Bohu vďačná, takého muža som s priala a hurá, mám ho," takto a podobne nadšene nemá problém vyjadriť slávna speváčka radosť z ich vzťahu. Empatická Lucie však Radkovo trápenie znáša spolu s ním. "Niekedy ho to tak bolí, že ja potom plačem s ním," priznala nedávno. Našťastie, podľa príspevkov na jej profile na Instagrame je v ich vzťahu všetko v poriadku a stále vedia vtipkovať, čím sa stali za ostatné roky už povestní.

Najčítanejšie