Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nečakané priznanie Patrasovej: Áno, bola som pod vplyvom..!
Zdielať na

Nečakané priznanie Patrasovej: Áno, bola som pod vplyvom..!

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Aj keď je Dagmar Patrasová (66) už dáma v rokoch, vyzerá stále veľmi dobre. Je vidieť, že sa o seba stará, ale sú aj momenty, kedy nie je práve vo forme. Pochopiteľne, je z toho hneď veľké haló. Po tom, čo sa nedávno objavila v rannom vysielaní istej súkromnej televízie a jej prejav bol prinajmenšom zvláštny, sa do nej pustili zo všetkých strán. Všetci mali jasno, že musela byť iste pod vplyvom alkoholu, keďže táto povesť sa s ňou už pár rokov ťahá.

​Patrasová teraz priznala, že bola skutočne pod vplyvom, no nie alkoholu. Tvrdí, že bola chorá a užívala silné lieky. "Bola som unavená, boli dlhé prestoje. Keď ste pod vplyvom liekov, tak ste pod vplyvom, ale nie alkoholu," zhodnotila herečka pre Blesk.cz. Rázne popiera, žeby zohrával nejakú rolu aj alkohol a vo všeobecnosti tvrdí, že to nie je tak, ako sa hovorí, ani ako tvrdil nevyberanými slovami jej manžel. Slováček chcel totiž Dádu pomaly obrať o svojprávnosť, aby ju mohol donútiť ísť na liečenie. "Nemám dôvod se liečiť zo závislosti od alkoholu, pretože na ňom nie som závislá," tvrdí Patrasová a priznáva len občasný pohárik s kamarátkami.

No azda by jej mnohí ani nemali za zlé, že celkom psychicky nezvláda, čo jej o mesiac už 80-ročný manžel vyvádza. Sedem rokov trvajúca nevera, ale aj neustále flirty so ženami a nekonečné žúry, to by skutočne zvládla s chladnou hlavou len máloktorá žena. No z nejakého záhadného dôvodu sa s ním stále nedokáže rozviesť. "Felix ma strašne ponižoval, veľa si dovolil, keď si niekto dovolí na slabších, tak je geroj. Ale keby to bolo naopak, tak by bol ponižovaný. Mám s ním dve deti a veľa pekných zážitkov," povedala jedno z možných vysvetlení, prečo s ním stále zostáva.

Toto Dádine vystúpenie v televízii vzbudilo veľký rozruch:

No je v tom vraj aj láska, hoci si mnohí myslia, že len nechuť deliť si majteok. "Felixa mám rada, keby som ho rada nemala, tak už s ním dávno nie som. Veľká láska to naozaj bola, ale myslím, že to Felix veľmi pokašľal," zverila sa herečka, ktorá bola kedysi idolom mnohých mužov bez ohľadu na vek. "My sa s Felixom nehádame, dôležité je, ako kto zoberie nejaký problém, v podstate sme momentálne v pohode," mieni Dagmar, ale ako naznačila, vždy to tak nie je, o čom svedčia aj ich mnohé ich verejné výlevy.

Dáda vyzerá stále výborne:

Po tom, čo Felix vlani v decembri verejne riešil zbavenie jej svojprávnosti, chcela podať žiadosť o rozvod, čo sa stalo už aj v minulosti. Dagmar na to spomína: "Podala som žiadosť o rozvod, Felix ma prinútil, aby som to stiahla a sľuboval a sľuboval. Myslím, že sa poučil, pretože na to veľmi doplatil. Po rozchode s tou pani mal obdobie, keď bol na tom nervovo veľmi zle, veľmi ho to zasiahlo. Snažila som sa mu pomôcť." No aj Dáda si našla priateľa, ktorý pri nej stál v najťažších chvíľach. "Oboch nás pozná celý život, a keď vzťah manžela s tou pani gradoval, tak mi sám zavolal s tým, že ma vždy miloval a chce mi pomôcť. Kvôli covidu sme sa teraz dlho nevideli, ale sme v dennom kontakte a stále je medzi nami priateľský vzťah," prezradila Patrasová o Talianovi menom Vito. Aktuálne sa zdá, že majú doma ale s Felixom pokoj, uvidí sa, či Dádu pozve na oslavu narodenín.

Najčítanejšie