Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hana Gregorová poriadne prekvapila kolegov! TOTO pre nich prichystala!
Zdielať na

Hana Gregorová poriadne prekvapila kolegov! TOTO pre nich prichystala!

Archívna reportáž

Už v takmer 140 častiach bavia divákov televízie JOJ skvelí herci v komediálnom seriáli Hranica. Jednu z hlavných postáv hrá aj Hana Gregorová a po zhruba roku a pol, čo spolu tím pracuje, je už jasné, aké sú v ňom vzťahy. Práve Gregorová priniesla dôkaz.

​Nejaký ten katering pre štáb a hercov je pri nakrúcaní bežný, ale to, čo čakalo výrobný tím seriálu Hranica pred Veľkou Nocou rozhodne nečakali. Nešlo však o mimoriadnu štedrosť produkcie, o svojich kolegov sa postarala Hana Gregorová. 

Je jasné, že v tíme panuje dobrá atmosféra a priateľské vzťahy, inak by sa asi herečka nenamáhala s prípravou mega hostiny. Priniesla niekoľko poriadny škatúľ s dobrotami, pričom nechýbali azda žiadne tradičné veľkonočné lahôdky - údená šunka, varené vajíčka, plnka, rezne, zemiakový šalát či zákusky. 

Hana Gregorová si pre seriál dobrovoľne pridala roky:

A nielen to, Gregorová priniesla aj veľkonočnú výzdobu a čokoládových zajačikov pre potenciálnych šibačov. Hana je jednoducho známa pohostinnosťou, dokonca z vlastnej kuchyne. Pravidelne prinesie tu koláčik, tam pagáče, dokonca aj rezne. Radosť mať takú skvelú kolegyňu!

Pre ženu

Najčítanejšie