Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Prachař a Sandeva: Najdokonalejšie oznámenie tehotenstva?!
Zdielať na

Prachař a Sandeva: Najdokonalejšie oznámenie tehotenstva?!

Archívna reportáž

Je to už pár dní, čo sa objavila prvá správa o tom, že ostrosledovaná dvojica Sara Sandeva (25) a Jakub Prachař (39) očakáva svojho prvého potomka. Vzápätí sa neoverená zvesť začala šíriť, dokonca sa mal niekto z ich okolia vyjadriť, že pôvabná Sara má už prvý trimester za sebou. Od samotnej dvojice  k tomu ale neprichádzalo žiadne vyjadrenie. Až doteraz.

​Niet žiadnych pochýb, že keď sa začne k niečomu vyjadrovať Jakub Prachař, treba brať jeho slová naozaj s nadhľadom. Je tým známy odjakživa, žartíky dotiahol do dokonalosti aj v tvorbe skupine Nightwork, ktorej heslom bolo, že to, čo nešokuje, nikoho nezaujíma. Zdá sa, že má teraz po boku aj skvelú partnerku, ktorá si jeho spôsob komunikácie osvojila a idú v tom spolu. Bola by rozhodne škoda, ak by títo dvaja pre svet nesplodili ďalšieho malého "vtipálka".

Po tom, čo ľudí potešila správa o Sárinom tehotenstve, táto dvojica, ktorá je spolu už takmer dva roky, zdieľala na Instagrame fotografiu rozkošného bruška. Akurát, že nepatrí Sáre, ale Jakubovi. Na fotke z Dubaja pupuok poriadne nadúva a Sára mu ho s láskou pobozkala.

Toto o sebe krásna Sára prezradila v Show Jana Krausa:

"Drahí priatelia, veľmi ďakujeme za milé priania, ale skutočné pravda je taká, že v našom páre som to ja, kto je tehotný. Napriek absencii vlastnej maternice. Až raz pánboh dá a Sára bude v očakávaní, rozhodne sa to tento svet a vesmír dozvie nejakou ušlachtilejšou cestou ako sú úpadkové plátky plné ľúbivých klamstiev. Cmuk," napísal Jakub k fotke a niet pochýb, že tým mnohých zarmútil.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Možno sa táto herecká dvojica inšpirovala fotkami modelky Heidi Klum (49), zverejnenými na 1. apríla na Instagrame, ktorej prípadné tehotenstvo sa tiež poslednú dobu rieši. Jej nafúknuté bruško bozkáva Sofia Vergara, a vzápätí na druhej fotke zas nafúkol brucho kolega z poroty talentovej súťaže a bozkávala mu ho Heidi. Je známe že ani Heidi nechýba zmysel pre recesiu, no zjavne podaktorým z jej vyše 10 miliónov sledovateľov áno, keď sa v komentároch voči fotkám ohradili, že "tehotenstvo nie je prvoaprílový žart, keď toľko žien trpí neplodnosťou". V prípade Jakuba a Sáry sa podobné komentáre neobjavili, naopak, všetci sa bavili a vtipné komentáre nemali konca. Tak teda gratulujeme, Jakub!

Najčítanejšie