Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Toľko sa Agáta pre TOTO vysmievala tehotným ženám, až sa jej to napokon týka tiež!
Zdielať na

Toľko sa Agáta pre TOTO vysmievala tehotným ženám, až sa jej to napokon týka tiež!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom

Každým dňom sa stane Agáta Hanychová (37) po tretíkrát mamou. Každému z jej detí pritom dopriala luxus vlastného otca, ako sa dajú parafrázovať slová Bolka Polívku na margo jeho detí s rôznmi ženami. Agáta má najstaršieho syna Kryšpína (11) s bývalým športovcom Mirkom Dopitom (38), dcéru Miu (5) má s hercom a hudobníkom Jakubom Prachařom (39) a otcom tretieho bábätka je multimilionár a mediálny magnát Jaromír Soukup (53).

​Už sa vie, že Agáte pribudne druhá dcérka a dávnejšie spomínala aj meno, pre ktoré sa vraj rozhodla už dávno. Dievčatko by sa malo volať Rozárka, ako sova zo slávnej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Termín mala Agáta vypočítaný presne na deň jej narodenín, teda 28. apríla, no zrejme už toľko bábo v brušku nevydrží.

Ako sa zverila po návšteve u lekára, môže to prísť skôr, a tak podstúpila rýchlo "zásadné" prípravy. Tie ale nespočívali v prípravách pre bábätko, ale v úprave Agáty - bola u kaderníka, aj na manikúre. Aj jej mama Veronika prispôsobila svoje plány správe od gynekológa a zrušila plánovaný veľkonočný výlet mimo Česka, aby bola dcére v prípade potreby naporúdzi.

Agáta a Jaromír si strihli v septembri aj spoločnú šou:

No ešte jedna vec je súčasťou príprav na pôrod - Agáta sa s bruškom fotí ako o život, čo pri predchádzajúcich tehotenstvách ani zďaleka takto intenzívne nerobila. "Tak dlho som sa všetkým dievčatám smiala, prečo majú takéto fotky... A pritom je to také pekné," uznala svoju chybu pri "výsmechu" iných mamičiek Agáta.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

No pravda je, že tiež ešte v tehotenstve nevyzerala tak výborne ako teraz. Obvykle výrazne pribrala, čo by nebolo, samozrejme, nič neobvyklé, ani nevhodné, no zrejme tým pádom ani nemala chuť sa fotiť. A tak sa teda aspoň vysmievala ostatným, čo zas u Agáty nie je nič neobvyklé. Teraz sa ale stala v tomto smere hviezdou Instagramu, keď jej tehotenské fotky skutočne zaplavujú jej profil. A často aj s nadšeným oteckom Jaromírom. No treba uznať, že im to veľmi svedčí.

Najčítanejšie