Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
S týmto už nikto nerátal! Jasmina konečne ukázala Sanela, tá podoba je neuveriteľná!
Zdielať na

S týmto už nikto nerátal! Jasmina konečne ukázala Sanela, tá podoba je neuveriteľná!

Archívna reportáž

Koncom júla oslávi Sanel Vrbovský už štvrté narodeniny. Tak, ako jeho celebritní rodičia tvrdili hneď po jeho narodení, aj slovo dodržali a zatiaľ ho nikdy neukázali na sociálnych sieťach. Lepšie povedané, ukázali ho už mnohokrát, no vždy v tom bol háčik – buď bol zozadu, alebo prekrytý smajlíkom, ale z tak mizerného profilu, že človek videl poriadne akurát tak ucho.

​Ľudia si už zvykli na to, že Rytmus a Jasmina svojho syna jednoducho svetu sociálnych sietí neukazujú. Občas ale predsa len padne rovnaká otázka, ako už stokrát predtým, prečo sa tak vlastne rozhodli. A Vrbovskí aj po stýkrát vysvetlia, že chcú svojho synčeka chrániť, ale tiež, že to chcú nechať na jeho rozhodnutí, či sa jedného dňa sám rozhodne ukázať.

O to viac aktuálne šokovala Jasmina fotkou, kde ukázala Sanela ako ešte nikdy. Je to síce fotka z profilu, ale celkom detailného, ukazujúceho veľmi jasne Sanelovu podobu. A "podobnosť" neprehliadol skutočne nikto, je úplne jasné, na koho sa chlapec podobá.

Hoci sa kríza dotkla aj Vrbovských, žiadna dráma to nebola:

​Nenadarmo šla Jasmina synčeka pomerne krátko po jeho narodení premenovať, či lepšie povedané, pridala mu k menu Sanel ešte jedno – Patrik. Chlapček je totiž skutočne kópia svojho slávneho otca a všimli si to aj všetci komentujúci pri Jasmininej fotke.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Jasmina pridala len jeden jasný komentár k rozkošnému záberu, kde jej synček dáva pusu na nos. "Ten chlapec je môj," odkázala svetu hrdá mama. Je jasné, že má doma skutočne dvoch Patrikov. Otázne je, či zverejnenie fotky z profilu je len začiatok odhaľovania podoby malého Sanela, alebo to bol rovno aj koniec...

Najčítanejšie