Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Potvrdené! Bozk nebol náhodný, TOTO je nový najsexi pár šoubiznisu!
Zdielať na

Potvrdené! Bozk nebol náhodný, TOTO je nový najsexi pár šoubiznisu!

Archívna reportáž

Pred týždňom obletela svet fotografia, na ktorej sa zdanlivo vášnivo bozkáva speváka Harry Styles (29) s modelkou Emily Ratajkowski (31). Spevák sa pritom len nedávno rozišiel s herečkou Oliviou Wilde, Emily zas bola zachytená nahá na fotke s komikom Ericom André. No ako sa zdá, bozk Emily a Harryho nebol len momentálne pobláznenie.

​Emily Ratajkowski nepriamo priznala, že tajne randí s Harrym Stylesom. Modelka prezradila, že je vo vzťahu od začiatku marca. V podcaste, ktorý bol nahraný dva týždne pred tým, ako bola dvojica prichytená, ako sa bozkávajú, Emily povedala: "Práve som začala chodiť s niekým, kto sa mi páči. Je celkom skvelý." Video ich intímností si môžete pozrieť TU.

Modelka od minuloročného rozchodu s otcom jej 2-ročného synčeka začala viesť na pohľad pomerne divoký intímny život, keď bola spájaná s viacerými mužmi, vrátane Petea Davidsona či Erica Andrého. Teraz priznala, že jej milostný život nebol vždy práve šťastný: "Keby ste sa so mnou rozprávali pred štyrmi týždňami, určite to tak bolo". Emily v podcaste Going Mental with Eileen Kelly prezradila, že pred tým, ako stretla Harryho, chodila na terapiu, ktorá jej mala pomôcť prestať chodiť s nesprávnym typom mužov.  "Predtým, ako som začala chodiť na terapiu, ma priťahoval špecifický typ partnera. Teraz mám pocit, že ma ten typ človeka až tak nepriťahuje," povedala nádejne majiteľka jedného z najdokonalejších tiel v šoubiznise.

Krásna Emily je nepochybne sen mnohých mužov:

​Aj Harry Styles je zrejme z nového vzťahu nadšený, keďže vyšlo najavo, že už pred 8 rokmi sa priznal, že Emily bola vždy jeho tajná láska. Pre oboch by nepochybne bolo skvelé, ak by sa usadili a obdobie "hľadania" by skončilo. 

Pre ženu

Najčítanejšie