Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdna herečka porodila svoje prvé bábo, dostalo rozprávkové meno!
Zdielať na

Hviezdna herečka porodila svoje prvé bábo, dostalo rozprávkové meno!

Zdroj: instagram/CK

Zažiarila v jednom z najvydarenejších sitkomov ostatných dekád - Teória veľkého tresku a ako Penny sa stala idolom mnohých mužov. Američanka Kaley Cuoco (37) si ale stále akosi nevedela vybrať, no jej srdce si získal aj jej seriálový priateľ Leonard, teda John Galecki. Vzťah nevydržal a po jej boku sa vystriedalo ešte viacero fešákov, vrátane jedného z najsexi mužov Hollywoodu, Henryho Cavilla. No napokon to je iný kolega, s ktorým si Kaley založila aj rodinu.

​Kaley Cuoco našla šťastie v náručí sympatického herca známeho napríklad zo seriálu Ozark, Toma Pelphreya (40). A šlo to poriadne rýchlo. Sú spolu sotva rok a už sa stali rodičmi bábätka. Sympatická herečka sa pochválila fotkou s jej prvorodenou princezničkou.

"Predstavujeme vám Matildu Carmine Richie Pelphrey, nové svetlo nášho života," napísala v sobotu hviezda k fotografiám svojej novorodenej dcéry a prezradila zároveň aj jej celé meno, ktoré preslávil spisovateľ Roald Dahl v jeho vydarenom rozprávkovom príbehu. "Sme nadmieru šťastní a vďační za tento malý zázrak. Ďakujeme lekárom, sestričkám, rodine a priateľom, ktorí nám v posledných dňoch nesmierne pomohli. Sme požehnaní až za hrob," vyznávala sa šťastná novopečená mama.

Pripomeňte si najlepšie scény s Kaley alias Penny:

Kaley na záver venovala odkaz svojmu priateľovi: "Tom, nemyslela som si, že sa do teba môžem zamilovať ešte viac, ale stalo sa". Cuoco sa v príspevku podelila aj o to, že Matilda sa narodila vo štvrtok. Herečka prvýkrát prekvapila svojich sledovateľov na Instagrame oznámením o tehotenstve v októbri. "Nadovšetko požehnaná a nadovšetko šťastná," prezradila vtedy a pridala vyznanie svojmu priateľovi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Cuoco, ktorá bola predtým vydatá za Ryana Sweetinga a Karla Cooka, nazvala svoje puto s Pelphreym "láskou na prvý pohľad". Priznala, že ich dal dokopy neplánovane jej manažér. "Vzal ma ako hosťa na premiéru seriálu 'Ozark' a tam som sa s ním zoznámila. Bolo to, akoby začali spievať anjeli. Aleluja. Bolo to veľmi magické. Bolo to dokonalé," rozplývala sa Kaley. Azda jej táto láska, z ktorej vzišlo aj bábo, už skutočne vydrží.

Najčítanejšie