Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Komisár Rex žije s dvomi milenkami, aj s mamou! Tá mu túto trojku ODOBRILA!
Zdielať na

Komisár Rex žije s dvomi milenkami, aj s mamou! Tá mu túto trojku ODOBRILA!

Zdroj: youtube/screenshot

Psí detektív Rex tvoril roky v obľúbenom seriáli zohranú dvojku s fešáckým policajtom. Nemecký herec Gedeon Burkhard (53) sa ale v súkromí zjavne prísnej policajnej morálky nedrží a je známy tým, že žije s tromi ženami v jednej domácnosti. Zatiaľ čo v prípade jeho mamy sa to berie ako jeho ochota byť jej naporúdzi v starobe, keď ovdovela, ďalšie dve ženy sú obe jeho partnerky. Všetci traja sú fanúšikmi polyamorie.

​K jeho nemeckej priateľke Ann-Ditt Ditmarr (33), ktorú mal spoznať v roku 2019 cez Instagram, po dvoch rokoch pribudla aj Ukrajinka Sascha Vedaut (29). Gedeonova mama, herečka Elisabeth von Mole (79), spočiatku mala výhrady, no už obe ženy prijala a synov vzťah rešpektuje. Život s tromi ženami v spoločnej domácnosti si Gedeon Burkhard, otec 18-ročnej dcéry, pochvaľuje, píše denník Bild.de

Možno sa inšpiroval v početnej moslimskej komunite v Nemecku, keď po tom, čo nadviazal vďaka Instagramu vzťah s Ann-Ditt, vedúcou marketingu v textilnom priemysle, po dvoch rokoch zahorel láskou aj k ukrajinskej chemičke Saschi Vedaut. Ann-Ditt mu to prekvapivo odsúhlasila, a tak bola Sascha zakrátko členkou ich spoločnej domácnosti. 

Nie je vylúčené, že Ann-Ditt Ditmarr nechcela riskovať rozchod s fešným hercom, a tak mu jeho rozmar s novou láskou odpustila a prijala ju aj ona. Údajne im to ladí v posteli aj v trojke a majú byť podľa slov Gedeona všetci spokojní. "Nie som žiadny macho, ktorý má dve manželky. Sme skutočná trojka, nielen po sexuálnej stránke, ale máme taktiež vyvážené a hlboké puto vo všetkých smeroch," povedal herec, ktorý sa preslávil rolou Alexandra Brandnera, v rozhovore pre časopis Bunte. A pochvaľuje si aj to, že je spokojná aj jeho mama.

"Nedokážete si to zrejme predstaviť, ale moja matka, ktorá nebola nikdy nadšená z mojich priateliek, si obe dievčatá zamilovala," pochvaľoval si mamin prístup herec. Ktovie, či to nie je iba znak bezmedznej materinskej lásky a tolerancie, ale proti gustu žiaden dišputát, pokiaľ to vyhovuje všetkým zúčastneným. Problém vidí jeho priateľka Ann-Britt iba v posteli, ktorá je pre trojicu vraj malá. "To je ďalšia úloha, ktorú bude musieť Gedeon vyriešiť," zavtipkovala a ostáva veriť, že obom ženám tento vzťah skutočne vyhovuje a nepodvoľujú sa len preto, aby si udržali lásku fešného Gedeona.

Herec známy aj zo slávneho filmu  Nehanební bastardi vedie zjavne pomerne divoký sexuálny život, stačí si pozrieť jeho Instagram:

Pre ženu

Najčítanejšie