Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdny Al Pacino randí s o 53 rokov mladšou kráskou! Nie je prvý senior na jej zozname!
Zdielať na

Hviezdny Al Pacino randí s o 53 rokov mladšou kráskou! Nie je prvý senior na jej zozname!

Archívna reportáž

Aj keď mnohí krútia hlavou nad vzťahom mladej producentky americko-kuvajtského pôvodu Noor Alfallah (29) s americkým hviezdnym hercom Al Pacinom (82), stretávajú sa spolu údajne už dva roky. Celebritní muži vyššieho veku sú zrejme jej srdcovkou, zhruba dva roky bola spájaná so spevákom Mickom Jaggerom (79), ale aj s miliardárom Nicolasom Berggruenom (61). Vídali ju aj v spoločnosti herca Clinta Eastwooda (92), ale o tom tvrdila, že je len rodinný priateľ.

​Sotva tridsaťročná pekná tmavovláska Noor Alfallah na seba zjavne rada púta pozornosť - snaží sa byť inflluencerkou a darí sa jej aj ako filmovej producentke v Hollywoode. Priam ternom bol pre ňu pred šiestimi rokmi románik s rockovou superstar Mickom Jaggerom, vďaka čomu sa dostala do pozornosti médií. Potom sa jeden čas objavovala po boku miliardára a filantropa Nicolasa Berggruena, a posledné dva roky údajne zakotvila u legendárneho herca Al Pacina. Podľa zdroja z ich blízkosti to už ale v ich vzťahu škrípe a nedáva mu veľkú šancu do budúcnosti, ako prezradil pre portál RadarOnline.

Už pred rokom sa o vzťahu Al Pacina a mladej Noor klebetilo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa New York Post (@nypost)

Herec, ktorý sa preslávil rolou vo filmovej trilógii Krstný otec, za ktorú bol dvakrát nominovaný na Oscara, nie je ešte stále ochotný sa vzdať svojich playboyských spôsobov s povesťou "starého nezbedníka". Jeho mladej priateľke Noor sa údajne toto jeho správanie zunovalo, keď mu má byť k dispozícii ako spoločníčka kedy si zmyslí, a to aj na poslednú chvíľu. Al Pacino má tiež trvať na tom, aby boli všetky svetlá vždy stlmené a v zrkadle sa nevidel ako starec. Necháva sa pravidelne striekať samoopaľovacím sprejom a zásadne nosí len voľné čierne alebo tmavé oblečenie, ktoré zodpovedá jeho módnemu vkusu. V podobne čiernom outfite sa ukazuje aj Noor, no ostatné vrtochy slávneho herca jej už "lezú na nervy". "Je len otázkou času, kedy ho Noor pošle k vode," mieni zdroj.

Al Pacino má slabosť pre mladé krásky, DeNiro pre zmenu pre ženy čokoládovej pleti:

​Nedávno bol tento bizarný pár videný spolu v reštaurácii v LA Century City a vyzerali spokojne. Napriek problémom v ich vzťahu sú Al a Noor ešte stále spolu, ale len čas ukáže, či dokážu vyriešiť svoje nezhody a udržať svoju vzájomnú lásku aj naďalej pri živote. Noor je veľmi ambiciózna filmová producentka, svoju kariéru v tomto smere si buduje od roku 2019 a má už za sebou ako producentka tri filmové tituly. Narodila sa v roku 1993 americkej matke a Kuvajťanovi v Kuvajte a je moslimskej viery. Žije však v USA, kde vyštudovala produkciu na University of Southern California a jej majetok sa odhaduje na 1 až 3 milióny dolárov, nie je teda rozhodne odkázaná na "zlatokopectvo", ako si mnohí myslia. Možno má skutočne len slabosť pre starých pánov.

Noor s Jaggerom, fotkou s Al Pacinom sa nepochválila:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Noor (@nooralfallah)

Najčítanejšie