Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Harry Potter bude prvýkrát otcom! TAKÉTO bruško má nastávajúca mamička!
Zdielať na

Harry Potter bude prvýkrát otcom! TAKÉTO bruško má nastávajúca mamička!

Archívna reportáž

Bez toho, aby čokoľvek avizovali, zrazu je tu bruško! Paparazzi zachytili herecký pár, Daniela Radcliffa (33) a Erin Darke (38), ako sa prechádzali mestom a celkom jasne sa črtalo pod mikinou už veľké bruško.

​Daniel a Erin, ktorí sú spolu už desať rokov, by sa mali stať už o pár mesiacov rodičmi. Hercov hovorca túto správu potvrdil dnes večer, píše portál Mirror. Aj zdroj blízky páru prezradil: "Daniel a Erin nemôžu byť šťastnejší, že čakajú dieťa. Sú absolútne nadšení a nemôžu sa dočkať, až sa stanú trojčlennou rodinou."

"Nedávno to oznámili svojim rodinám a priateľom. Je to neuveriteľne vzrušujúce obdobie," dodal nemenovaný zdroj. Zdá sa ale, že Daniel má už teraz jasno v tom, ktorým smerom svoje deti nepovedie. Napriek tomu, že mu rola Harryho Pottera priniesla svetovú slávu a nesmrteľnosť, on by svojim potomkom slávu neželal.

Pri nakrúcaní tohto filmu sa Daniel a Erin zoznámili:

Minulý rok Daniel povedal pre časopis Newsweek: "Chcel by som, aby sa moje deti, ak raz budú na svete, pohybovali na filmovom pľaci. Snom by bolo, aby prišli a povedali: 'Bože, viete, chcel by som byť v umeleckom priemysle, chcel by som byť niečo v štábe.' Nechcel by som pre svoje dieťa slávu. Filmové kulisy sú nádherné miesta. Veľakrát to môže byť pre deti úžasné, ale naozaj je to tá stránka slávy, ktorej by sa mali za každú cenu vyhnúť."

Podľa bruška je už Erin v druhej polovici tehotenstva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Daniel sa s Erin zoznámil v roku 2012, keď spolu nakrúcali film Kill Your Darlings, v ktorom hral básnika beat generation Allena Ginsberga. V roku 2020 o ich stretnutí povedal: "Bude to pekelne zaujímavý príbeh, ktorý raz budeme rozprávať našim deťom, naše postavy sa stretávajú a flirtujú spolu, takže je tam taký sladký záznam nášho prvého stretnutia." V tej chvíli ešte netušil, či sa jeho slová naplnia. Dnes už je to jasné, o pár mesiacov sa skutočne stanú rodičmi.

Najčítanejšie