Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agáta priznala zlyhanie! No viac šokovala urážkou priateľky jej exmanžela Prachařa!
Zdielať na

Agáta priznala zlyhanie! No viac šokovala urážkou priateľky jej exmanžela Prachařa!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Napriek príšerným hodnoteniam a otáznej sledovanosti, Lela Show Lely Vémoly (33) v televízii Jaromíra Soukupa (54) zatiaľ pokračuje. Aktuálne mala aj zaujímavú hostku, najmä pre divákovej Soukupovej televízie – nastávajúcu mamu jeho tretieho dieťaťa Agátu Hanychovú (37). Témou bolo materstvo a starostlivosť o deti, no Agáta tam našla aj dobrú možnosť si opäť rypnúť do exmanžela, ale aj jeho súčasnej priateľky.

​Pre Agátu Hanychovú platí, že každému dieťaťu dopriala "luxus vlastného otecka", ako sa kedysi vyjadril Bolek Polívka o matkách jeho detí. Práve to, ako takúto nie celkom tradičnú situáciu vníma, zaujímalo Lelu, ktorá ma dve malé deti s manželom Karlosom Vémolom. Iste to nemá jednoduché, aj keď jej deti majú otca jedného, za to na ne a domácnosť popri jeho tréningoch a zápasoch veľa času nemá. Agáta je na tom veľmi podobne, keď s otcami jej detí, pochopiteľne, ani nežije.

Mnohými vzťahmi s mužmi nechvalne známa influencerka Agáta sa v rozhovore s Lelou trochu kajala. "Ja som si to, samozrejme, nevybrala. Považujem to za svoju najväčšiu životnú prehru, že som to s prvým ani druhým oteckom nevydržala. Čo sa dá robiť," priznala si svoj podiel viny na rozpade prvej aj druhej rodiny. No snaží sa s obomi mužmi fungovať aj po rozchode. "Striedavá starostlivosť je náročná, ale tú mám len na Miu, Kryšpín je v mojej starostlivosti a chodí k oteckovi kedy chce, zväčša jeden až dvakrát mesačne na pár dní. Miu si odovzdávame podľa otecka. Než by mala byť Mia s pestúnkou, radšej to urobím podľa neho," pokračovala Agáta v rozprávaní o úskaliach, ktoré súvisia s oteckami jej detí, ak im chce dopriať ich práva na ne.

Aj Lela už bola hostkou pre zmenu v Agátinej šou:

Najmä s Jakubom Prachařom to vraj nie je jednoduché. Má veľa práce a tiež novú priateľku Sáru Sandevu, s ktorou si už nepochybne plánuje budúcnosť. Agáta sa k nej nikdy nevyjadrovala, no je jasné, že ju veľmi nemusí, čo párkrát naznačila na Instagrame. Jej malá Mia s ňou prichádza často do kontaktu, keď je u otca. "Saru nazýva macoška, furt sa ma pýta, či ju mám rada, tak hovorím, že ju mám rada, pritom je mi úplne fuk," vyjadrila sa Agáta a dala tým jasne najavo, že žiadne pozitívne emócie voči Sáre nechová, práve naopak.

Azda Agáte tretí vážny vzťah konečne vyjde:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Tak nejako si vychádzame v ústrety, pretože ani ja som nežila so svojím otcom. Mama ma naučila, že vychádzať s oteckami detí je strašne dôležité. Takže keď mal Kryšpín narodeninovú oslavu, pozvala som ako Jaromíra, tak aj otecka Kryšpína. Snažím sa, keď sme to my dospelí pokazili, aby tá rodina fungovala," zverila sa Hanychová s rozumným nastavením jej fungovania. Najmä pri Prachařovi to však zjavne ešte celkom nevychladlo, ako cítiť z jej častých urážlivých poznámok na jeho konto. Azda to chce len čas.

Najčítanejšie