Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šokujúci rozchod! Skončilo sa jedno z najstabilnejších manželstiev v šoubiznise!
Zdielať na

Šokujúci rozchod! Skončilo sa jedno z najstabilnejších manželstiev v šoubiznise!

Archívne video

Lásky vzplanú a zhasnú, no keď sa to udeje s na pohľad stabilným manželstvom, je to obvykle pre okolie poriadny šok. Presne také emócie vyvolal oznam, ktorý hviezdna hollywoodska herečka Reese Witherspoon zverejnila na sociálnu sieť. Po 12 rokoch sa končí jej manželstvo s Jimom Tothom.

​Hviezda filmu Pravá blondínka oznámila túto trpkú správu v piatok svojim takmer 30 miliónom sledovateľov na Instagrame. "Musíme sa podeliť o niekoľko osobných správ," začala 47-ročná Witherspoon svoje oficiálne vyhlásenie. "S veľkou citlivosťou a s uvážením sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa," šokovala herečka a spresnila, že napriek rozchodu si "užili toľko nádherných spoločných rokov a idú ďalej s hlbokou láskou, láskavosťou a vzájomným rešpektom ku všetkému, čo sme spolu vytvorili".

Witherspoon poznamenala, že najväčšou prioritou bývalého páru je ich 10-ročný syn Tennessee, ako aj "celá ich rodina, keď prechádzame touto ďalšou kapitolou". "Tieto záležitosti nikdy nie sú ľahké a sú mimoriadne osobné. Skutočne si vážime, že v tomto období všetci rešpektujú súkromie našej rodiny," uzavrela svoj príspevok.

Je to neuveriteľné, ale Reese vôbec nestarne. Toto je jej najnovší film:

Odhalenie smutnej skutočnosti pritom prichádza tesne pred 12. výročím svadby páru, ktoré pripadá na 26. marca. Krátko po svadbe sa Witherspoon, ktorá má s bývalým manželom Ryanom Phillippeom spoločnú 23-ročnú dcéru Avu a 19-ročného syna Deacona, rozplývala nad vzťahom jej manžela s jej dvoma najstaršími deťmi. "Mala som šťastie. Mala som veľké šťastie," povedala v septembri 2011.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

"On je s deťmi taký úžasný. Som veľmi požehnaná," hovorila s hrdosťou o čoskoro exmanželovi. No zjavne nič netrvá večne. "Niekto z mojich blízkych mi raz povedal: ,Ach, žiadny muž nikdy neprijme tvoje deti.‘ A ja som si myslela, že to bola tá najhroznejšia vec, akú mi kedy niekto v živote povedal. A kým som sa znovu nevydala, myslím, že som si neuvedomila, ako veľmi som bola vystresovaná. Cítim takú veľkú úľavu. Bolo to naozaj, naozaj stresujúce. Pre nikoho to nie je ľahké. Je to naozaj traumatizujúce," úprimne zhodnotila ťažké chvíle.

Ešte pred pol rokom Reese manželovi verejne vyznávala lásku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Nasledujúci rok Witherspoon porodila syna Tennesseeho. V roku 2021 si herečka na Instagrame pripomenula 10 rokov manželstva s Tothom. "Oslavujeme 10 rokov manželstva s mojím milovaným manželom," napísala vtedy na Instagrame k fotografii z ich svadby a asi nikto by nepovedal, že o sotva dva roky bude koniec. Azda herečka raz vysvetlí, čo sa v tomto manželstve udialo...

Najčítanejšie