Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dokonalo utajené tehotenstvo! Kevin už nikdy nebude sám doma, na svete je jeho druhé bábo!
Zdielať na

Dokonalo utajené tehotenstvo! Kevin už nikdy nebude sám doma, na svete je jeho druhé bábo!

Archívne video

Macaulay je vtipkár, ktorý si zo "slávy" rád robí žarty

Skoro ako hollywoodsky film vyzerá život Macaulaya Culkina (42). Keď sa ako detský herec objavil v úlohe Kevina v Sám doma, stal sa okamžite hviezdou. Slávu ale nezvládol a dal sa na drogy a alkohol. Po čase vyzeral ako troska, neponúkali mu už ani úlohy vo filmoch, ba mnohí nad ním urobili kríž. Ukázalo sa ale, že predčasne. Spamätal sa a začal brať aj menšie roly a v roku 2017 pri nakrúcaní filmu Changeland v Thajsku stretol Brendu Song (34), zamilovali sa do seba a po čase sa im narodil prvý syn. A ako teraz vysvitlo, už má aj súrodenca.

​O svojom súkromí Macaulay Culkin zásadne mlčí. Občas ale predsa len niečo spomenie, ako bolo v roku 2018 potvrdenie jeho vzťahu s Brendou, ale aj plánovanie ich prvého potomka. V apríli 2021 sa chlapček narodil. Pri jednom dieťati však zostať nechceli. Vlani v marci uviedol zdroj z ich blízkosti, že "určite chcú viac ako jedno dieťa, môže sa to stať čoskoro". A musel mať skutočne dobré informácie, lebo o 9 mesiacov neskôr sa bábo narodilo. 

Pár pred pár dňami potvrdil, že sa im druhý syn narodil už pred Vianocami a dostal typické chlapčenské meno Carson, píše portál Daily Mail. V ich krátkom príspevku stálo, že "sú veľmi šťastní". Meno ich prvého, teraz už takmer dvojročného syna Dakotu, je ale pre chlapca trochu nezvyčajné. Pomenovali ho totiž po Culkinovej sestre Dakote, ktorá zomrela po autonehode v roku 2008 a Mac to niesol veľmi ťažko. Azda aj tam bol zdroj jeho trápenia a utápania sa v alkohole.

Mac je veľký vtipkár, takto prepracoval svoju slávnu rolu Kevina:

Teraz je už všetko inak a zdá sa, že Culkin konečne našiel pevnú pôdu pod nohami. Vlani požiadal Brendu o ruku, ako prezradil zdroj blízky páru. Brendu následne aj odfotografovali paparazzi v Beverly Hills aj s prsteňom s diamantom na ľavej ruke, k svadbe sa ale ešte nedostali, skôr prišlo bábo.

S partnerkou sa ukazuje na sociálnej sieti len veľmi vzácne:

Rodinka zažíva tie najkrajšie chvíle a priznávajú, že najradšej sú spolu doma. "Veľmi málo čo nás dokáže dostať z domu preč od nášho syna," napísali v príspevku zo zápasu Rams na Instagrame ešte pre narodením Carsona. Brenda je spokojná aj preto, že si s Maculayom vedia rozdeliť úlohy v domácnosti. "Namiesto rozdávania povinností, jednoducho cítime jeden druhého. Keď ukladám syna, môj partner hovorí, že nakŕmi zvieratá a pripraví večeru," pochvaľovala si Macov prístup, aký by mal byť normálny v každom vzťahu. "Nikdy som si nemyslela, že by som mohla dať svoju kariéru do úzadia... Ale ak by som s ňou mala seknúť, aby som bola lepšou mamou, urobila by som to bez mihnutia oka, lebo môj syn je najdôležitejší a chcem byť pre neho tou najlepšou mamou," vyznala sa pred rokom a nieto pochýb, že potom, čo pribudlo aj druhé bábo, to platí ešte viac.

Pre ženu

Najčítanejšie