Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Podarilo sa to tak, ako chcela! Hanychová privítala nového člena domácnosti!
Zdielať na

Podarilo sa to tak, ako chcela! Hanychová privítala nového člena domácnosti!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Mesiac, ktorý zhruba zostáva do pôrodu tretieho dieťaťa Agáty Hanychovej (37), ubehne veľmi rýchlo, a tak už aj ona začala s prípravami na tento krásny moment. Podľa slov jej matky Veroniky Žilkovej (61) si potomka s jej dcérou mediálny magnát Jaromír Soukup (54) veľmi prial a svoje nadšenie potvrdzuje aj tým, že bude pri pôrode, čo tak v prípade jeho dvoch detí z prvého manželstva nebolo. Zdá sa, že pre Agátu je ochotný urobiť snáď všetko, čo jej vidí na očiach. A zrejme sa postaral aj o to, aby nemusela makať v domácnosti.

​V čoraz väčšej miere si v kruhoch českej smotánky podľa vzoru zo zahraničia s obľubou najímajú na pomoc v domácnosti skromné, pracovité a úslužné Filipínky. Táto predstava sa zapáčila aj Agáte. "Áno, chcem mať Filipínku, pretože budem mať predsa len tri deti, takže by som chcela, aby mi pomohla s domácnosťou. Jaromír je tiež zaneprázdnený, takže ju potrebujem. Myslím si, že opatrovateľka nie je zločin," vyjadrila sa Hanychová k jej plánom už koncom januára na Instagrame.

Od myšlienky k činom nebýva u tejto známej influencerky nikdy ďaleko, a tak sa Filipínka už aj stala členkou jej domácnosti. Ako písali na portáli ŽivotvČesku.cz, musí si Agáta na to, aké zmeny sa kvôli tomu dejú v jej obydlí, ešte len zvykať. "Napríklad prídem ráno do kuchyne a mám tam raňajky. Na to si budem musieť zvyknúť. Ale čo považujem za skvelé, je to, že ona hovorí len po anglicky, takže sa deti rozhodne precvičia. Začala u nás skôr, aby sme sa zžili, a najviac s tým mám zatiaľ problém ja," zverila sa o novej situácii v rodine.

Agáta stále ťahá nakrúcanie svojej šou Holčičky, medzi hosťami bola aj jej slávna mama:

Ako veľmi zaneprázdnená žena, dopriala opatrovateľku aj jej dvom starším deťom, Kryšpínovi (11) zo vzťahu s bývalým hráčom amerického futbalu Mirkom Dopitom (38) a Mii (4) s bývalého manželstva s Jakubom Prachařom (39), ale mala to vtedy nastavené trochu inak. "Ja som opatrovateľku mala vždy, inak by som to s prácou nezvládala. Mala som dokonca opatrovateľku, ktorá za mnou bola už v pôrodnici a učila ma dojčiť. Bez pomoci by to nešlo, a na oteckov sa nikdy veľmi spoľahnúť nedalo. Nikdy ale nebola opatrovateľka na full time. Teraz mám novo Filipínku, ktorá s nami už pár týždňov býva. A je to zvláštne," priznala sa partnerka mediálneho magnáta, ktorý nedávno jasne naznačil, že sa stane jeho manželkou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Je viac než isté, že aj o Jaromírovu domácnosť sa stará pomocnica v domácnosti, pre neho teda bola táto predstava úplne prirodzená. Agáta si časom iste vznikne, niet pochýb, že taká pomoc prináša do života ženy obrovskú úľavu.

Pre ženu

Najčítanejšie