Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Absolútny šok! Hviezdny herec náhle skonal, oplakáva ho aj slávny kolega!
Zdielať na

Absolútny šok! Hviezdny herec náhle skonal, oplakáva ho aj slávny kolega!

Zdroj: Pixabay.com

Smutná a nečakaná správa prišla z Hollywoodu. Vo veku len 60 rokov skonal Lance Reddick, herec s nezameniteľným výrazom. Nedožil sa už úspechu ďalšej časti z mimoriadne populárnej série John Wick s Keanu Reevesom v hlavnej úlohe.

​Podľa policajných zdrojov bol herec nájdený vo svojom dome v piatok 17. marca okolo 9.30 h ráno, píše portál TMZ. Jeho úmrtie potvrdil jeho manažér, príčina smrti však zatiaľ nebola zverejnená. Nevedelo sa ale nič o tom, žeby mal nejaké zdravotné problémy.

Na sociálnych sieťach pôsobil Lance úplne zdravo a nadšene, ešte v stredu 15. marca zverejnil video so svojimi domácimi miláčikmi. Pravdou je ale to, že nebol na newyorskej premiére filmu John Wick s ostatnými hereckými kolegami. Na budúci týždeň mal vystúpiť v talk show Kelly Clarkson, aby propagoval tento slávny akčný film. Režisér Chad Stahelski a hlavná hviezda Keanu Reeves zverejnili spoločné vyjadrenie k Reddickovmu skonu: "Sme hlboko zarmútení a máme zlomené srdce pre stratu nášho milovaného priateľa a kolegu Lancea Reddicka. Bol to dokonalý profesionál a bola radosť s ním pracovať. S láskou a v modlitbách sme s jeho manželkou Stephanie, jeho deťmi, rodinou a priateľmi. Film venujeme jeho láskyplnej pamiatke. Bude nám veľmi chýbať."

Pripomeňte si Lancea vo filme John Wick:

Rodák z Baltimoru je známy aj vďaka úlohe policajta Cedricka Danielsa vo všetkých piatich sériách seriálu The Wire, ako aj v seriálových hitoch ako Lost, Resident Evil, Kriminálka Miami, Zákon a poriadok či Fringe. Zažiaril aj v mnohých filmoch ako napríklad Jonah Hex, Godzilla, Veľké nádeje či Útok na Biely dom a v mnohých iných. Za rolu v seriáli The Wire získal v roku 2005 cenu Screen Actors Guild Award za vynikajúci herecký výkon v dramatickom seriáli. Čakalo ho ešte niekoľko veľkých úloh vrátane úlohy starogréckeho boha Dia v novom seriáli s názvom Percy Jackson and the Olympians, o ktorom hrdo informoval na Instagrame.

Posledný Lanceov príspevok pridal na Instagram len dva dni pred smrťou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lance Reddick (@thereallancereddick)

Lance sa v roku 2011 oženil so svojou životnou láskou Stephanie Dayovou. Zanechal po sebe dvoch potomkov, Yvonne Nicole Reddick a Christophera Reddicka. Veľkou láskou ale boli pre Lancea aj jeho štvornohí kamaráti. Na Instagrame často zverejňoval informácie o svojich psoch, pričom prezradil, že so Stephanie mali spolu štyroch. 

Pre ženu

Najčítanejšie