Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Populárneho krásavca našli mŕtveho pod oknami! Jeho posledné fotky vyznievajú až mrazivo...
Zdielať na

Populárneho krásavca našli mŕtveho pod oknami! Jeho posledné fotky vyznievajú až mrazivo...

Zdroj: Instagram/JT

Že svet pre mnohých, žiaľ, nie je iba prechádzkou ružovou záhradou sa ukázalo aj v prípade nepochopiteľného úmrtia mladého amerického modela Jeffa Thomasa (35). Mal úspech, na sociálnej sieti sledovali desaťtisíce fanúšikov, žiaril ako model, stýkal sa s celebritami, býval v luxusnom byte s krásnym výhľadom na Miami, a predsa zjavne necítil radosť zo života. Dokonca to bolo až také neznesiteľné, že sa rozhodol svoj život ukončiť.

​Najväčšia bolesť je tá na duši. K tragickému skonu Jeffa Thomasa napísal silné slová módny návrhár Chris Haigh: "Nikdy nevieme, čím ľudia skutočne prechádzajú. Pripomína mi to, aby som sa opýtal ľudí, ako sa cítia, aj keď sa navonok zdajú byť šťastní. RIP Jeff." Často si ľudia na druhých nevšímajú, ako veľmi je ich duša zranená, kto to prežil iste vie, ako niekedy chýba iba veľmi málo k fatálnemu kroku. To podľa úsudku polície bol aj prípad Jeffa Thomasa. Podľa všetkého vyskočil z okna bytu výškovej 57-poschodovej budovy, ktorá sa nachádza v zálive v Miami, informoval portál TMZ. Policajtov aj záchranárov privolali svedkovia tohto strašného činu. Záchranná služba vyhlásila Thomasa na mieste za mŕtveho. Veľmi ťažko sa pozerá v tejto súvislosti na Jeffove fotky, kde balansuje akoby na hrane budovy, akási desivá predzvesť.

Skutočne nič nenasvedčovalo tomu, aké temno sa usadilo v Jeffovej duši. Len pár dní pred samovraždou bol na návšteve u svojej babičky a zdalo sa, že žiari šťastím.  "Robím všetko, aby to fungovalo pre tých, ktorých milujem, zaslúžia si to a cením si to úsilie, pretože oni robia to isté pre mňa," napísal Jeff prednedávno, no akosi v jeho slovách chýbal zmienka o tom, žeby myslel aj na vlastné šťastie. Po smutnej správe o jeho tragickom skone mu vzdali hold a spomínali na neho mnohé osobnosti zo sveta modelingu.

Z rozhodnutia Jeffa Thomasa sú všetci zdesení a nechápu toto smutné rozhodnutie:

Thomas bol stálicou vo svete modelingu, podpísal zmluvu s londýnskou agentúrou AMCK a objavoval sa aj na stránkach mnohých časopisov a v reklamách. Viedol aj poradenskú spoločnosť pre súčasné umenie One Popsicle, ktorú založil. Tento fitness nadšenec bol aktívny na Instagrame, kde sa nazýval aj "hrdý psí otec“ a tiež "ašpirujúci hasič".

Aj ostatní si všimli tieto zvláštne fotky z okraja budovy s popisom "z popola..":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

Často zdieľal s jeho sledovateľmi svoje fotografie, a mal rozhodne čo ukázať - fyzicky bol Jeff skutočne dokonalý. Na niektorých fotkách je spolu s celebritami, ako napríklad Megan Fox (36) či s popovou hviezdou Nicole Scherzinger (44). Na jednej z posledných fotografií je jeho ruka s vytetovaným slovom "resilience", v preklade odolnosť, azda v tomto zmysle aj schopnosť vzdorovať ranám osudu. Žiaľ, tento mladý, krásny a úspešný muž to nedokázal.

Najčítanejšie