Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bolestné priznanie Belohorcovej! Je v šoku z diania na škole, kam chodia jej deti!
Zdielať na

Bolestné priznanie Belohorcovej! Je v šoku z diania na škole, kam chodia jej deti!

Archívna reportáž

Sťahovanie do Európy vyšlo až na druhý pokus

Zuzana Belohorcová sa po dobrej dekáde v USA presťahovala pred dvomi rokmi s rodinkou najprv do španielskej Marbelly, no po chladnej zime sa rozhodli posunúť južnejšie. Totálnu dokonalosť našli na španielskych Kanárskych ostrovoch, konkrétne na sopečnom Tenerife. No zdá sa, že predsa len to má chybu krásy.

​Nejde pritom rozhodne len o maličkosť. Zuzana Belohorcová je mamou dvoch detí – pubertiačky Salmy (13) a 9-ročného Nevia. Niet pochýb o tom, že svoje poklady miluje niekdajšia moderátorka nadovšetko a rada ich pekný vzťah ukazuje aj svetu.

Aj tentokrát zverejnila milé spoločné fotky, no text pripísaný k záberom na Instagrame už ani trochu radostný nebol. Hoci to jednoznačne nenapísala, zdá sa, že malí Hájekovci okúsili jednu z najbolestnejších skúseností školských čias – šikanu.

Zuzana mala prednedávnom dôvod na oslavu:

"Posledné dni riešime v škole, ktorú navštevujú naše deti, šikanu a poviem vám úprimne, že som šokovaná, čoho sú schopné niektoré deti… Aká zloba a zákernosť je v nich," priznala Zuzana, ako sa majú veci v škole jej detí, hoci to, žiaľ, nie je nič výnimočné azda nikde na svete, ani u nás.

No Belohorcová má na šikanujúce deti jasný názor. "Všetko to vychádza z prostredia, v ktorom deti žijú a ako sú vychovávané… Snažíme sa naše deti viesť k tomu, čo je správne, aby sme z nich vychovali plnohodnotných ľudí schopných zaradiť sa do spoločnosti… Len škoda, že to tak nemá každý," napísala a celkom jasne hľadá chybu v rodičoch. Podľa komentárov je jasné, že podobnú skúsenosť majú, žiaľ, aj rodičia v našich končinách. Mnohí naznačovali, že to deti v istom ohľade azda aj posilní, no pravda je taká, že mnohé to aj zlomí. A to nechce zažiť žiadny rodič, vari sa to priamo netýka ani Zuzaniných detí.

Najčítanejšie