Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba roka bola úplná sra*ka, zúri svokor Brooklyna Beckhama! Vyzerá to na mastnú žalobu!
Zdielať na

Svadba roka bola úplná sra*ka, zúri svokor Brooklyna Beckhama! Vyzerá to na mastnú žalobu!

Archívna reportáž

Zdá sa, že nespokojnosť s vlaňajšou veľkolepou svadbou celebritnej dvojice manželov Nicola Peltz (28) a Brooklyn Beckham (23) mala viacero temných stránok. Najavo vyšiel napríklad spor medzi nevestou a jej svokrou Victoriou Beckham (48) kvôli svadobným šatám, či výčitka, že bývalá členka Spice Girls na seba až priveľmi pútala pozornosť. Ale ako sa ukazuje, už pri organizovaní svadby sa všeličo komplikovalo, čo prispelo k "spackaniu" celej svadby, na ktorú mali mať všetci len tie najkrajšie spomienky.

​Otec Nicoly Peltz, miliardár Nelson Peltz (80), sa rozhodol, že podá žalobu na organizátorky trojmiliónovej svadby, Nicole Braghin a Ariannu Grijalba, a žiada od nich vrátenie zálohy vo výške v prepočte zhruba 130 tisíc eur. Jeho žaloba je údajne spísaná až na 188 stranách, kde okrem iného uviedol, že kvôli ich chybám ich prepustil krátko pred termínom svadby. Na svadbu angažovali až troch rôznych organizátorov kvôli viacerým komplikáciám. Prípravy a svadba boli údajne také chaotické, že ich nevestin otec nazval "s*** show".

Budúci manželia začali plánovať ich veľkolepú svadbu s Prestonom Baileym, ktorý spolupracoval s Oprah Winfrey, rodinou Trumpovcov, Mariah Carey, Umou Thurman a ďalšími celebritnými klientmi. Baileyho najali v apríli 2021, ale v marci 2022 už od projektu odstúpil s vysvetlením, že "nedokázal poskytnúť kvalitu, na akú je zvyknutý". Vo svojej žalobe uviedol Nelson Peltz, že kvôli Baileyho rozhodnutiu boli prinútení šesť týždňov pred termínom svadby najať Nicole Braghin a Ariannu Grijalba. Ale aj tie sa iba deväť dní po tom rozhodli od tejto dohody odstúpiť.  Napokon, iba mesiac pred svadbou, sa na to podujala tretia firma istej Michelle Rago.

Peltzovci chcú mať všetko dokonalé, aspoň takto:

Nelson v žalobe tvrdil, že kvôli časovému stresu musel Michelle Rago zaplatiť "podstatne vyšší poplatok, než aký by si účtovala za normálnych okolností". Na základe právnych dokumentov, ktoré získali Daily Mail, Braghin a Grijalbo podali vo februári protižalobou za porušenie zmluvy a "zasahovanie" do obchodnej dohody, pričom Peltza nazvali "tyranským miliardárom" a žiadajú o náhradu škody vo výške najmenej 45 tisíc eur plus náklady, ktoré by sa mohli vyšplhať na stovky tisíc.

Nezdá sa, žeby nevydarená svadba spôsobila nejakú krízu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynpeltzbeckham

Podľa informácie zdroja pre časopis Closer chce Nicola druhý obrad, aby konečne mala "pozitívny, šťastný deň", pretože považuje prvý obrad za "stresujúci od začiatku do konca". Má pocit, že to stále ovplyvňuje ich vzťah s Brooklynom, ba je vraj pre ňu zložité pozerať sa na svadobné fotografie, lebo jej pripomínajú napätie, ktoré sa odrazilo aj na ich výzore. Človek by azda tieto milionárske, či priam miliardárske detičky aj poľutoval, no vyhadzovať ďalšie milióny len tak v týchto ťažkých časoch, sa zdá byť už ozaj trochu cez čiaru.

Najčítanejšie