Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Už nie je nádej. Rodina hviezdneho herca rozhoduje o jeho odpojení od prístrojov!
Zdielať na

Už nie je nádej. Rodina hviezdneho herca rozhoduje o jeho odpojení od prístrojov!

Zdroj: youtube/screenshot

Zdá sa, že v prípade slávneho hollywoodskeho herca už nie je nádej na uzdravenie. Rodina Toma Sizemora sa "rozhoduje o ukončení života" 61-ročnej hviezdy po tom, ako 18. februára utrpel mozgovú aneuryzmu, potvrdil Sizemorov manažér Charles Lago.

​​Podľa Lagovho vyhlásenia pre Variety v pondelok "lekári informovali jeho rodinu, že už nie je žiadna nádej a odporučili rozhodnutie o ukončení života. Rodina teraz rozhoduje o záležitostiach týkajúcich sa konca života a ďalšie vyhlásenie bude vydané v stredu". Vo vyhlásení sa ďalej uvádza: "Prosíme o rešpektovanie súkromia pre jeho rodinu v tomto ťažkom období, chcú sa poďakovať všetkým za stovky správ podpory a modlitieb, ktoré dostali. Bolo to pre nich ťažké obdobie."

​Sizemore 18. februára skolaboval vo svojom dome v Los Angeles a záchranári ho previezli do nemocnice. Tam lekári zistili, že utrpel mozgovú aneuryzmu v dôsledku mŕtvice. Sizemore odvtedy zostáva v kritickom stave a je v kóme na jednotke intenzívnej starostlivosti. Sizemore, známy hraním drsných chlapov, sa preslávil v 90. rokoch minulého storočia filmami ako Harley Davidson a Marlboro Man, Pasažier 57, Pravdivá romanca či Natural Born Killers. Zažiaril aj vo vojnovom filme Stevena Spielberga Zachráňte vojaka Ryana z roku 1998.

Život Sizemora má však aj temnú stránku. V roku 2003 bol odsúdený za domáce násilie voči svojej vtedajšej priateľke a v roku 2017 sa Sizemore priznal k dvom obvineniam z domáceho násilia po tom, ako bol niekoľko mesiacov predtým zatknutý pre podozrenie z napadnutia svojej partnerky. V roku 2005 bol Sizemore odsúdený na niekoľko mesiacov väzenia po tom, ako bol prichytený pri pokuse o sfalšovanie testu moču. V roku 2007 bol zatknutý za držbu metamfetamínu a v roku 2019 bol zatknutý za držbu "rôznych nelegálnych drog". 

Najčítanejšie