Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Po afére so sexicou v Thajsku je Vémola už doma! A TAKTO zareagovala jeho Lela!
Zdielať na

Po afére so sexicou v Thajsku je Vémola už doma! A TAKTO zareagovala jeho Lela!

Zdroj: Instagram/KV

Po náročnom sústredení zápasníka MMA Karlosa Vémolu (37) v Thajsku, kde mu mala údajnerobiť garde vnadná blondínka Lara z Brna, je už opäť doma v Prahe. Keby sa na youtube neobjavilo krátke video ako kráča kúsok za ňou v Bangkoku, zrejme by bol pokoj. Osud to zariadil inak, a keď vyšlo najavo, že ide o jeho starú známu z Brna, opäť ostal po jeho vyjadreniach na posmech. Karlos sa totiž vehementne bránil, že to bola iba náhodná okoloidúca a aj ona tvrdila, že je to iba nedorozumenie, ale neuviedla nič podrobnejšie. Lela sa k tomu postavila jasne.

​Pochopiteľne, všetci čakali, či Karlosovi jedna ostrá od jeho manželky Lely (33) nepristane na líci hneď po prílete. Aj preto sa zbehli paparazzi na letisku, no žiarlivostnej scény sa nedočkali. Privítanie manželov Vémolovcov vyzeralo úplne idylicky. Lela prišla dokonale nastajlovaná, s úsmevom od ucha k uchu. Aj on sa celý rozžiaril, keď ju uvidel a pre Blesk.cz poznamenal: "Veľmi som sa tešil na ženu, vôbec si nepripúšťame, že sa niečo stalo." Podobne sa vyjadrila aj ona: "Veľmi sme sa na seba tešili. Konečne je doma!"

On sa snažil z celého rozruchu, ktorý vznikol vraj úplne vypnúť a sústredil sa len na tréningy. "Mrzelo ma, že to trápilo moju ženu, že keď som tak ďaleko, tak musí toto zažívať," vyjadril s Lelou súcit. Vémola tvrdí, že je to až extrém, keď tam stál v rade na jedlo a pritom si ho fotili českí turisti, ktorých tam nebolo málo. Uviedol aj príklad s dvomi mladými Češkami, ktoré ho oslovili, keď si šiel medzi dvomi tréningmi zaplávať. Požiadali ho o fotku, ale on ich odmietol: "Ja sa s vami vyfotím a doma z toho bude problém."

Lela sa za ostatných pár rokov zmenila na nepoznanie:

Už mu vraj začína byť nepríjemné, čo z neho ľudia robia. Na videu slovenského youtubera nevidí nič, iba ako ide s kamarátmi a pred ním je nejaká blondínka. Keď uvidel v médiách jej identitu, napísal jej vraj na Instagram, či je to ona, ale ona mu odpovedala v zmysle, že je to bizarné a nebude sa k tomu vyjadrovať. "Ak si myslia, že rozbijú moje manželstvo s Lelou, tak sa pletú. My sme silný pár a tým to asi končí. Mám teraz pred zápasom, a tak to úplne vypínam. Toto je môj prvý a posledný rozhovor k incidentu." Dodal ešte, že si myslí, že je to len konšpirácia pred zápasom, aby ho to rozhodilo. 

No reakcia Lely je skutočne zvláštna. Zdá sa, že svojmu manželovi absolútne verí, zato si vzala na paškál mladého youtubera, ktorému Vémola vraj len neplánovane vliezol do záberu, píše portál Expres.cz. Lela ho obvinila z komplotu, že video nakrútil pre peniaze. "Som online nonstop, behám po svete a streamujem. Celá táto situácia, ktorá vznikla, nemá so mnou nič spoločné. Nemám z toho euro, ani žiadne extra zviditeľnenie, len som posledné dva dni riešil kopu nezmyslov. Absolútne nechápem, ako si môžete myslieť, že som to naplánoval," snažil sa mladý youtuber s nickom Dev1 Lele vysvetliť. Či jeho vysvetlenie prijala už známe nie je, zrejme bude najlepšie to celé rýchlo hodiť za hlavu. Prípadne si počkať na ďalšiu Karlosovu náhodu...

Pre ženu

Najčítanejšie