Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
TOMUTO sa ťažko verí! Haberova láska Peštová prezradila detaily zo súkromia!
Zdielať na

TOMUTO sa ťažko verí! Haberova láska Peštová prezradila detaily zo súkromia!

Archívna reportáž

Krásna modelka Daniela Peštová (52), ktorá tvorí so spevákom Pavlom Haberom (60) navonok dokonalý pár, o svojom súkromí hovorí nerada. Majú spolu dve deti a vraj všetci spoločne ako rodina nažívajú v pohode. Daniela pritom nezanedbáva ani starostlivosť o ich veľkú domácnosť, majú dokonca až dva hlavné domovy, jeden v Prahe a druhý na slnečnej Floride. Nerobí jej vraj problém ani varenie pre svojich najbližších.

​Ešte aj po päťdesiatke stále žiadaná modelka často cestuje za prácou do USA. Pracovne vyťažený je aj Peštovej životný partner, hviezdny spevák a drsný porotca Habera. O to viac sa snažia byť spolu ako veľká rodina, keď sa čo i len trochu dá, v pohodlí ich domova. "Spoločný čas si užívame ako každá rodina. Najradšej som, keď mám všetky moje deti doma, mám rada, keď sú s nami aj moji rodičia. Jednoducho úplne obyčajne. Nepotrebujem žiadne ohňostroje, pompéznosť a ďaleké cesty," zverila sa Daniela pre Super.cz. Snaží sa pritom aj o to, aby mali všetci zabezpečenú pravidelnú, kvalitnú stravu. Varí vraj pre celú rodinu sama.

Aj suroviny na varenie si rada zabezpečuje osobne. "Varím tak, aby sme mali dvakrát denne teplé jedlo, obedy a večere. V sobotu rada chodím na farmárske trhy a mám vždy premyslené, čo budem variť celý týždeň. To je taký môj rituál," priblížila Daniela svoje zvyky. "Varím skôr jednoduché veci, domáce knedle teda nerobím. Snažím sa hlavne o to, aby to bolo chutné," objasnila svoj postoj k vareniu s tým, že je rada za to, že sa nemusí obmedzovať vo výbere surovín pre seba, ani pre ostatných členov rodiny. Už to, že Daniel je žienka domáca, sa môže zdať mnohým priam neuveriteľné, no ešte ťažšie verí tomu, že spolu ešte nikdy nezažili Haberov koncert.

Daniela je prirodzene krásna, génom vďačí aj za veľmi milosrdné starnutie:

​Aj keď sú si Daniela s jej Paľom navzájom veľmi blízki, oddeľujú pracovný a súkromný život. Daniela dokonca nemá potrebu chodiť ani na partnerove vystúpenia. "Ja som s ním snáď nikdy nešla na žiadny jeho koncert. A on modelingové akcie tiež nevyhľadáva. Naše práce sa neprelínajú, ideme si každý to svoje," tvrdí úspešná modelka a skutočne to znie neuveriteľne, žeby ešte nikdy nevidela svoju životnú lásku v akcii na koncerte. Asponže radi sa spolu ukážu na veľkých spoločenských podujatiach, kde bývajú obvykle ozdobou červeného koberca. Na druhej strane, ak im vyhovuje mať pred sebou stále akési malé tajomstvo, ktoré patrí každému zvlášť, možno aj to je recept na pekný, pevný vzťah.

Paľo a Daniela tvoria dokonalý pár:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

Najčítanejšie