Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Súťaž Miss Slovensko vzbudila obrovský záujem, TAKTO to vyzeralo na semifinále!
Zdielať na

Súťaž Miss Slovensko vzbudila obrovský záujem, TAKTO to vyzeralo na semifinále!

Práve dnes je pre fanúšikov krásy slovenský žien veľký deň - konečne sa predstavia nové finalistky súťaže Miss Slovensko pre rok 2023. No ešte predtým jeden exkluzívny pohľad do zákulisia prípravy tejto zvučnej prehliadky nádherných žien - keď sa zo semifinalistiek vyberala dvanástka tých naj!

Takéto krásne boli minuloročné finalistky:

​S novým ročníkom súťaže prišla veľká zmena. Riaditeľ súťaže sa rozhodol po rokoch zmeniť koncept a Miss Slovensko už nehľadá "len" krásnu, štíhlu a dlhonohú slečnu, ale hľadá osobnosť. Táto zmena prilákala do súťaže rekordný počet dievčat.

"Prišlo nám veľmi veľa prihlášok, prišlo ich 1175. Ja som z toho vybral 120 dievčat, čiže takých 10 percent. Naozaj tým, že tento rok nehľadáme už len pekné tváre, máme tie pohovory omnoho dlhšie," ohromil číslami riaditeľ súťaže, Michal Kováčik.

Pred pár dňami spoznal svet aj Miss Universe:

​Pozvánku do semifinále dostalo vyše 100 slečien, a tak mala porota naozaj ťažkú úlohu. "Je to veľká zodpovednosť, ale veľmi as z toho teším, lebo konečne to vidím takto na vlastné oči, vo veľkom množstve, aké nádherné sú Slovenky," skonštatovala Karolína Volkov, jedna z porotkýň. "Sú tu dievčatá introvertné, aj také, ktoré sa rady ukážu, a čo sa týka fyzického vzhľadu je to naozaj veľmi rôznorodé," hovorí ďalšia porotkyňa Mirka Dobiš. "Samozrejme, že nájdeme 12 krásnych osobností," zhodnotil bez váhania porotca Jozef Oklamčák.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

"Aj tým, že sa zrušili kritériá ako sú miery a výška, tie dievčatá sú naozaj rôznorodé, tu si príde každý na svoje. Tým pádom je aj z čoho vyberať a je to o to ťažšie," hovorí vo veciach krásy ostrieľaný porotca Lukáš Kimlička. "Dievčatá sa vykreslia počas sústredení, až potom budeme vidieť, aká ktorá v skutočnosti je, ale z toho množstva dievčat tu bolo veľmi veľa šikovných," zhodnotila Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková. Po dlhých 11 hodinách rozhovorov a promenády sa stalo 10 percent zo semifinalistiek dvanástimi finalistkami.

Najčítanejšie