Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Najsmutnejšie priznanie Davida Gránského! S manželkou prišli o bábätko!
Zdielať na

Najsmutnejšie priznanie Davida Gránského! S manželkou prišli o bábätko!

Archívna reportáž

Pozitívnou udalosťou v živote Davida je rozhodne jeho moderátorská skúsenosť v ČSMT

Hoci sú manželia David (30) a Nikola (29) Gránskí od vlaňajšieho júna šťastnými rodičmi malého synčeka s taliansky znejúcim menom Mateo, v srdci nosia aj žiaľ. Ešte stále sa celkom nezbavili smútku zo straty bábätka, ktoré malo byť ich prvým dieťatkom. Doteraz o tom verejne nehovorili, ale možno aj preto, aby uvoľnil zo svojho podvedomia ťarchu spomienok, rozhodol sa herec a moderátor so svojimi vtedajšími pocitmi predsa len podeliť so širšou verejnosťou.

​Ako v zahraničí, tak aj u nás sa stále častejšie objavujú priznania známych osobností o predčasnom pôrode či strate ich očakávaného potomka. Najmä pre ženy je to veľmi bolestný zážitok, ktorý ich neraz poznamená na dlhú dobu. Takúto trpkú skúsenosť minuloročná víťazka súťaže krásy Top Model of the World a bývalá česká vicemiss Natálie Kočendová (23), keď prišla v šiestom mesiaci o syna. Vlani v októbri prišla smutná správa zas od herca Martina Donutila ml. (31) a jeho partnerky Sáry Affasovej (28), ktorá porodila, žiaľ, už mŕtveho synčeka. Stratu v pokročilom štádiu tehotenstva zažila aj supermodelka Chrissy Teigen, v skoršom štádiu prišla o bábo aj vojvodkyňa zo Sussexu Meghan, či Adela Vinczeová a mnohé ďalšie. Podobný údel postretol aj herca a moderátora Davida Gránského, ktorého manželka Nikola prišla o dieťatko v roku 2021.

Portálu Blesk o tom Gránský podal s bolesťou na duši svedectvo. "Nikdy som to pre médiá nehovoril, vlastne o tomto strašne smutnom období vôbec nehovoríme, čo je možno zle. Vtedy sme to strašne oplakali, navyše my sme tehotenstvo vtedy už oznámili rodine a najbližším kamarátom. Všetci nám hovorili, že sme mladí zdraví ľudia, čo by sa mohlo pokaziť. Ale aj tak sa niečo nakoniec môže pokaziť..," mieni so skepsou po svojej neblahej skúsenosti.

David a jeho manželka sú stále po uši zaľúbení:

​Pri bežnej kontrole v treťom mesiaci im gynekológ oznámil, že dieťatku nebije srdiečko. Zúfalstvo, ktoré pociťovali vtedy nádejní rodičia, bolo strašné. "Vidíte ručičky, nožičky, jednoducho všetko, takže to bolí. Navyše si vôbec nedokážem predstaviť, aké to musí byť pre psychiku tej ženy," veľmi súcití so ženami zjavne empatický David. Pri druhom tehotenstve sa prvé tri mesiace radšej myšlienkami na budúcnosť už ani nezaoberal. "Bral som to ako také skúšobné obdobie, či sa to chytí, alebo nechytí, ako semienko, ktoré buď vyklíči, alebo nevyklíči," priznáva osudom poučený otec už vyše polročného syna Matea. Azda bolestná skúsenosť, ktorá sa v živote dotkne takmer polovice žien, bola v ich prípade prvá a posledná.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Najčítanejšie