Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Zomrela seriálová hviezda! Dva roky bojovala s rakovinou, vo veku 45 rokov jej podľahla
Zdielať na

Zomrela seriálová hviezda! Dva roky bojovala s rakovinou, vo veku 45 rokov jej podľahla

Zdroj: pexels.com

Rakovina opäť raz ukázala msrtiacu silu, a opäť si vybrala prominentnú tvár. Sympatická herečka známa z mnohých seriálov, mama troch malých synčekov, hollywoodska herečka Annie Wersching, podľahla ťažkej chorobe len ako 45-ročná.

​Hoci Annie Wersching diagnostikovali rakovinu už v roku 2020, rozhodne to nevzdávala a bojovala nielen o zdravie, ale aj o svoje miesto pred kamerou. Naďalej hral vo významných úlohách, napríklad v seriáloch Star Trek: Picard a The Rookie. Žiaľ, aj napriek obrovskému optimizmu sa jej nepodarilo nerovný boj s rakovinou vyhrať.

Herec Stephen Full, Werschingovej manžel, vydal vyhlásenie pre HollywoodReporter, v ktorom potvrdil jej úmrtie. "V duši tejto rodiny dnes vznikla obrovská diera. Zanechala nám však nástroje na jej zaplnenie. Našla zázrak v tom najjednoduchšom okamihu. Nepotrebovala hudbu, aby mohla tancovať. Naučila nás nečakať na dobrodružstvo, ktoré si vás nájde. 'Choďte ho nájsť. Je všade.' A my ho nájdeme," znie srdcervúce rozlúčkové vyjadrenie manžela zosnulej Annie.

Annie v Upírích denníkoch

"Keď som viezol našich chlapcov, skutočné lásky jej života, po kľukatej príjazdovej ceste, kričala Ahoooj! až kým sme sa nedostali z dosluchu. Stále to počujem. Zbohom, moja priateľka," napísal zronený otec troch malých chlapcov, Freddieho (12), Ozzieho (9) a Archieho (4), na ktorých ostal sám. Na podporu jej rodiny bola založená finančná zbierka GoFundMe.

Posledlný príspevok Annie na sociálnej sieti bol takmer spred polroka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annie Wersching (@anniewersching)

Slovenskí diváci mohli Annie poznať nielen zo Star Treku, ale aj zo seriálov Vtierka Castle, Upírie denníky, Havaj 5-0, NCIS, Bosch, Zelenáč či 24 hodín. Zahrala si aj vo filme Božský Bruce po boku Jimma Carreyho.

Najčítanejšie