Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rozchod len 20 mesiacov po narodení bábätka? Známy český pár to po zásnubách k oltáru už nedá!
Zdielať na

Rozchod len 20 mesiacov po narodení bábätka? Známy český pár to po zásnubách k oltáru už nedá!

Zdroj: Instagram/MD

Bývalá priateľka legendárneho hokejistu Jaromíra Jágra (50), Veronika Kopřivová (31), sa s hokejovou legendou rozišla aj preto, že sa zaľúbila do Muža roka a kickboxera Miroslava Dubovického (31), hoci to oficiálne nikdy nahlas ako dôvod neuviedla. No aj vzhľadom k tomu, že vzápätí po rozchode už zdieľali spoločné fotky, dá sa to predpokladať. A o rok neskôr už hlásili tehotenstvo. Dcérka Ella, ktorá sa narodila predčasne, má už 20 mesiacov, no zdá sa, že nebude vyrastať v kompletnej rodine.

​Vlani na magický dátum 22. 2. 2022 sa Veronika a Miroslav zasnúbili. No namiesto toho, aby bola do roka a do dňa svadba, to vyzerá skôr na rozchod. Už v minulosti mali ale obaja prekonávať partnerskú krízu, ktorú dokázali ustáť, no tentokrát je to vraj skutočne nahnuté. Navyše, Veroniku trápia aj problémy so zdravím.

Kedysi neznáme dievča z Teplíc, vyučená kaderníčka s veľkými ambíciami, sa pred rokmi prihlásila do súťaže českej Miss, kde sa dostala až do finále. Vyskúšala si aj tanec pri tyči, no terno prišlo, keď sa jej podarilo zaujať Jaromíra Jágra a stala sa na štyri roky jeho priateľkou. Vždy vraj vedela, čo chce. "Ja som bola v mnohých očiach tiež len naivné dievča, ktoré má veľké sny. To dievča zo všetkých svojich snov robí skutočnosť a je pripravené v tom pokračovať," sebavedome kedysi prehlásila. Postupne sa jej podarilo dostať medzi celebrity, rozbehla dobre sa rozvíjajúci internetový obchod s vlastnou značkou a kúpila si v Prahe krásny byt. Po Jágrovi získala srdce atraktívneho muža, s ktorým má krásnu dcérku. Čo viac si už len mohla priať. Azda len zdravie, a aby bol jej vzťah pevný.

Mirek a Veronika v najkrajšom období, keď sa tešili na bábo:

Ako influencerka sa často delí svoje pocity a súkromie s jej sledovateľmi na sociálnych sieťach. No aktuálne majú jej slová ďaleko od idylky. "Teraz som si mala zbaliť kufor, o pár hodín sadnúť do lietadla a užívať si dovolenku. Namiesto toho sa vraciam z predoperačného vyšetrenia a teraz sama neviem, čo bude ďalej..," opísala situáciu, ktorá jej zjavne na dobre nálade nepridala. Priznala zároveň, že v skutočnosti sa u nej čosi deje už dlhšiu dobu. "Posledný polrok bol pre mňa náročným obdobím v niekoľkých smeroch, ale život sa nemohol zastaviť. Potom to vyzerá, že všetko sedí a bum, je tu omnoho horšie obdobie, aké by mi ani nenapadlo, že sa mi bude diať a deje sa. Viem, že je to veľmi všeobecné, ale viac zdieľať nechcem. Už len napísať toto ma stálo odvahu," pridala ďalšie vety, ktoré naznačovali, že sa čosi deje. 

"Ja len ak si teraz prechádzate nejakým obdobím, tak to zvládnete, vždy to zvládneme. Vo finále nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie. Viem, útecha na h*vno, ani mňa to nepovzbudilo, ale to je život," skonštatovala na jednej strane odhodlane, na druhej však značne odovzdane. Nepochybne je Veronika silnou žena a len tak niečo ju nezlomí. Choroba ale zalomcuje s každým, vlani sa ocitla v nemocnici jej dcérka, taktiež sa mnohým nepozdáva, že sa jej partner tvári, akoby sa ho trápenie matky ich dcérky ani netýkalo. Namiesto toho zdieľal jeho staršiu fotku z tréningu s neznámou blondínkou. S rodinkou však má radostnú fotku z Vianoc, kde sa zdalo byť ešte všetko v poriadku. "Ja sa nechcem k týmto veciam vyjadrovať. Vždy je to zle, nech už človek odpovie akokoľvek," povedal na priamo otázku Blesku, čím ani náhodou nevyvrátil klebety o rozchode. Ostáva veriť, že aj túto krízu ustoja a azda vzťah ešte posilní.

Najčítanejšie