Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Radosť sa zmenila na srdcervúci žiaľ! Dcéra hviezdneho herca zomrela krátko po pôrode!
Zdielať na

Radosť sa zmenila na srdcervúci žiaľ! Dcéra hviezdneho herca zomrela krátko po pôrode!

Zdroj: Facebook

Azda niet radostnejšieho očakávania, ako keď má prísť na svet bábätko. Rovnako to bolo aj v prípade rodiny hviezdy seriálu z mafiánskeho prostredia Sopranovci. John Ventimiglia, ktorý hral reštaurátora Artieho Bucca, sa tešil na vnúčatko, ktoré prišlo na svet v novembri. Jeho dcéra Odele priviedla na svet dcérku Shiloh a všetko sa zdalo byť dokonalé. Žiaľ, osud prichystal rodine kruté vytriezenie z radosti.

​Len 25-ročná Odele zomrela 12. januára - len dva mesiace po tom, ako porodila dievčatko. Príčina smrti mladej mamičky nebola zverejnená. Celá rodina je z jej skonu, pochopiteľne, totálne zdrvená.

Jej mama Belinda Cape zverejnila na sociálnych sieťach: "Jej sestra Lucinda a ja sme boli ohromené správami podpory a lásky, ktoré sme dostali, a vašimi spomienkami na to, aká bola Odele pre mnohých vzácna. Odele bola veľmi milovaná a v našich životoch po nej zostáva obrovská diera."

Pripomeňte si Johna s fúzikmi v Sopranovcoch:

A Odelina sestra Lucinda sa na svojom Instagrame podelila o srdcervúci príspevok. "Slová nikdy nebudú stačiť na vyjadrenie smútku, ktorý všetci cítime. Svoju malú sestru som veľmi milovala a do konca života mi ju bude všetko pripomínať," napísala na sociálnu sieť. Ich mama Belinda pritom len nedávno zdieľala fotografie, na ktorých Lucinda kŕmi Shiloh cez fľašu: "Najlepšia staršia sestra, najlepšia teta."

Rodina vytvorila stránku GoFundMe a medzi tými, ktorí prispeli, je aj Johnova bývalá hviezda zo Sopranovcov Stevie Van Zandt. Doteraz sa vyzbieralo viac ako 50 000 dolárov.

Pre ženu

Najčítanejšie