Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec idylického manželstva Dominiky Mirgovej?! Speváčka reaguje na reči o nevere!
Zdielať na

Koniec idylického manželstva Dominiky Mirgovej?! Speváčka reaguje na reči o nevere!

Archívna reportáž

Na Dominiku žiarli aj jej synček

V auguste oslávila Dominika Mirgová siedme výročie svadby. S Petrom Zvolenským pritom tvorili pár už tri roky predtým, takže povestnú krízu siedmeho roku už mali v každom prípade za sebou. No zdá sa, že ani desať spoločných rokov neznamená, že vzťah je stabilný a už ho nič nenaruší.

​Portál Pluska.sk priniesol informáciu, že v manželstve Dominiky Mirgovej to poriadne škrípe. Celé roky boli vždy bok po boku, pridávali zaľúbené fotky na sociálne siete a spolu s ich synčekom Peťkom (7) tvorili skutočne dokonalú rodinu. No zrejme predsa len došlo k zlomu, ktorý vyústil k údajnej známosti Dominikinho manžela.

Toto je Klára B. z Trnavy, ktorá má byť za krízou v manželstve Dominiky Mirgovej:

Facebook/KB

"Dominikin manžel Peťo si našiel novú spriaznenú dušu. Volá sa Klára, je tiež z Trnavy a dokonca ho zverejňuje už aj v svojich ‚storkách‘ na Instagrame," píše Pluska, ktorá má mať informácie od nemenovaného zdroja z blízkosti páru. Na Facebooku zatiaľ mladá žena nápadne podobná Dominike spoločné fotky s Petrom nezdieľa, a na Instagrame má súkromný profil. Pri takmer 900 sledovateľoch sa dalo čakať, že sa to skôr či neskôr prevalí. 

Tu ešte Dominika vtipkovala, ako jej muž žiarlil, keď nakrúcala klip s iným fešákom:

​O to prekvapujúcejšie je vyjadrenie Dominiky, ktorá pre Plusku cez svoju manažérku Luciu Medveďovú odkázala, že o ničom netušila. "Cítim sa hrozne. Som smutná a sklamaná," povedala a v podstate tým potvrdila, že jej manželstvo má vážnu trhlinu. Dodala, že ju mrzí, že sa to nedozvedela priamo od človeka, s ktorým strávila 10 rokov, píše portál Startitup.sk.

Azda len malý záblesk niečoho pozitívneho v týchto ťažkých chvíľach je Dominikina viera, že v mene ich synčeka dokážu nájsť "spoločnú cestu, ako byť dobrými rodičmi aj naďalej". Ešte v júli pritom zdieľal jej manžel spoločnú fotku z koncertu, z ktorej sála idylka. Dominikin posledný príspevok, kde figuroval aj jej manžel, je z konca novembra, no nejde o žiadnu romantiku, ale platenú propagáciu. Romantika bola naposledy na ich výročie koncom augusta. Ku kríze sa zatiaľ ani jeden na sociálnej sieti nevyjadril.

Najčítanejšie