Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ivana Gottová oslávila 47. narodeniny! Vyjasnilo sa, či je boháč z Moskvy skutočne jej frajer!
Zdielať na

Ivana Gottová oslávila 47. narodeniny! Vyjasnilo sa, či je boháč z Moskvy skutočne jej frajer!

Archívna reportáž

Po skone slávneho manžela sa Ivana Gottová, ktorá pred pár dňami oslávila 47. narodeniny, stiahla na dlhší čas do úzadia. Minulý rok sa už ale občas začala objavovať v spoločnosti, ako to bolo napríklad aj na marcovej oslave osemdesiatky Karla Vágnera. Prišla tam v sprievode miliardára Leona Tsoukernika (49), čo u mnohých vyvolalo otázniky, či je niečo medzi nimi. Vedelo sa, že práve k nemu sa aj s dcérami stiahla z Gottovej vily Bertramka bezprostredne po jeho skone. Samotná Ivana sa však k tomu doteraz nevyjadrila.

​Na prelome minulého a tohto roku sa ukázala Ivana Gottová na silvestrovskej párty vo veľkom štýle v kasíne, ktoré patrí práve Tsoukernikovi. Prišlo tam aj viacero hviezd českého šoubiznisu, ako sú Dagmar Havlová, Jaromír Jágr, Blanka Matragi, Michal David, Štefan Margita, či Monika Absolonová. "Ivana si to na párty naozaj užívala. Bola uvoľnená a v dobrej nálade," informoval Sedmičku nemenovaný zdroj, ktorý bol tiež účastníkom zábavy.

Rodák z Moskvy so židovskými koreňmi a českým občianstvom s miliónmi na konte by iste bol pre Ivanu partiou podľa jej gusta, no tentokrát to skutočne nepôjde. "Je to úplný nezmysel. Na silvestrovskom mejdane bola s Leonom celú dobu aj jeho žena. Leon a Ivana sú iba veľmi dobrí priatelia," zmietol špekulácie o romániku nemenovaný zdroj opisom toho, čo videl na vlastné oči. V každom prípade k sebe majú veľmi blízko, vlani v marci sprevádzal na narodeninovej párty Karola Vágnera Ivanu Gottovú aj bez manželky. Napokon, keďže u nich Ivana aj s dcérami nejakú dobu bývala, museli si vytvoriť všetci blízky vzťah, aj s dvomi Tsoukernikovými potomkami. 

Prvého októbra 2019 svet prišiel o nenahraditeľného Káju:

​Aj tri roky pred päťdesiatkou vyzerá Ivana veľmi dobre, je vidieť, že sa o seba stará a pri jej zdedených stámiliónoch po zosnulom manželovi ani nečudo. Navyše sa môže každoročne tešiť aj z nemalých tantiémov za jeho odvysielané piesne. Ďalšie financie prišli za predaj jeho memoárov, či za premietanie dokumentu o ňom a následnom predaji práv na dokument. Od štátu Ivana dostala aj dve vysoké finančné kompenzácie počas pandémie.

Ivana prispieva na sociálne siete len cez profil Karla Gotta, takúto milú spomienku vytiahla na Vianoce:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Toto životné šťastie jej ale iste nezávidí jej dobrá kamarátka Monika Absolonová, ktorá bola medzi prvými gratulantmi k jej narodeninám. "Milá Ivanka, krásné narodeniny. Buď zdravá, šťastná a milovaná. Nech si stále obklopená ľuďmi, ktorí ťa majú radi ako ja a Libor," napísala na k fotke, kde ju objíma spolu s moderátorom Liborom Boučkom. Isté je, že Ivana si už skutočne nemusí hľadať bohatého frajera, no dva a pol roka po skone Karla Gotta sú už mnohí tak trochu v očakávaní, kedy svetu nejakého fešáka po svojom boku ukáže.

Tsoukernik s manželkou a potomkom, fotku zverejnil ešte pred 7 rokmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leon Tsoukernik (@leon_tsoukernik)

Pre ženu

Najčítanejšie