Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Desivý výsledok nehody hviezdneho herca! Snežný pluh mu zlomil vyše 30 kostí!
Zdielať na

Desivý výsledok nehody hviezdneho herca! Snežný pluh mu zlomil vyše 30 kostí!

Archívna reportáž

Poriadny novoročný šok zažili fanúšikovia hviezdneho herca známeho aj ako Hawkeye z Marveloviek o Avengeroch. Dvojnásobný nominant na Oscara, 52-ročný Jeremy Renner, chcel pomôcť v snehovej chumelici človeku v núdzi, keď ho nešťastne prešiel obrovský snežný pluh. Vyzeralo to s ním veľmi zle.

​Do nemocnice Rennera previezol vrtuľník a prvé dni lekári bojovali o jeho život. Našťastie, o pár dní sa herec sám ozval z nemocničného lôžka a pripojil aj fotografiu svojej zúboženej podoby, hoci náznak úsmevu bol dobrým znamením. No následne sa začali šíriť správy, že hoci je z najhoršieho vonku, možno príde o nohu. 

Pre akčného hrdinu, akým je nepochybne aj Renner, by to znamenalo koniec kariéry. Našťastie, aj tomuto osudu sa vyhol, ako ale aktuálne dal svetu na sociálnej sieti najavo, ani zďaleka ešte nie je fit. Nehoda na ňom zanechala obrovské poškodenia.

Pozrite si zostrih skvelých momentov Jeremyho ako Hawkeyea:

Na novo zdieľanej fotke je vidno herca, ako si drží nohu, keď pracuje s fyzioterapeutom, zatiaľ čo je doma na nemocničnom lôžku. "Ranné tréningy, predsavzatia, všetko sa zmenilo práve v tomto novom roku," napísal pod obrázok, no dodal aj to, ako tragédia zjednotila rodinu. Hawkeye, teda Jastrabie oko, využil príležitosť aj na to, aby sa poďakoval svojim fanúšikom za podporu, no pridal aj šokujúcu informáciu o rozsahu zranení.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

"Tých viac ako 30 zlomených kostí sa zahojí, zosilnie, rovnako ako sa prehlbuje láska a puto s rodinou a priateľmi," povedal číslo, ktoré je len ťažko predstaviteľné a je zjavné, že pluh ho skutočne priam rozdrvil. Jeremy prezradil, že ho v pondelok 16. januára prepustili z nemocnice, kde pokračuje v intenzívnej rekonvalescencii. Z nemocnice ho prepustili dva týždne po vážnej nehode, pri ktorej ho v Lake Tahoe v Nevade zrazil snehový pluh, keď zastavil, aby pomohol motoristovi. Podporu mu vyjadril v komentároch mnohí hviezdni kolegovia ako Chris Hemsworth, Jason Momoa, Chris Evans, Chris Pratt, ale aj Heidi Klum či Gwen Stefani a mnohí iní.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Pre ženu

Najčítanejšie