Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hviezdny herec príde do Bratislavy, hostiť ho bude jeho kamarát, šéfkuchár Massimo!
Zdielať na

Hviezdny herec príde do Bratislavy, hostiť ho bude jeho kamarát, šéfkuchár Massimo!

Archívna reportáž

Massimo varil často aj pred kamerou pre TV JOJ

Šarmantný rodák z Neapola, Massimo Attanasio (50), sa v kuchyni obšmietal od malička. No azda sa dá smelo povedať, že vrchol dosiahol v tomto smere až v Bratislave. Žije tu už 30 rokov a vedie úspešnú reštauráciu, pochopiteľne, taliansku. Hostil už mnohých celebritných hostí, teraz sa "nechal pozvať" jeho slávny rodák a Massimo ho rád uvíta.

Salvatore neskrýval nadšenie a aj s kamarátom už čoskoro prídu na Slovensko:

​​Keď pred 16 rokmi vydal investigatívny novinár Roberto Saviano knihu o neapolskej mafii s názvom Gomora, spôsobila obrovský rozruch. Hrôzam, ktoré v nej opísal, sa dalo priam ťažko veriť, a pre detailné opisy rôznych trestných skutkov mu aj išli a zrejme aj stále idú po krku, preto je pod policajnou ochranou. Čitatelia ale verili, že sa napriek možným obavám niekto pustí aj do sfilmovania tohto príšerného, žiaľ, skutočného príbehu.

Stalo sa - na základe knihy nakrútili seriál, ktorý si mohli pozrieť už aj slovenskí televízni diváci. Niet pochýb, že im utkvel v pamäti hlavný hrdina, ktorý rozpráva svoj príbeh, ako sa z chlapca z veľkými snami stal člen jednej z najnebezpečnejších a najdrsnejších mafií sveta. 

Massimo aj jeho srdečné uvítanie Esposita:

​Stvárnil ho 36-ročný rodený Neapolčan Salvatore Esposito, a práve tento skvelý herec sa ozval Massimovi, žeby rád navštívil jeho taliansku reštauráciu. Massimo s nadšením svojho rodáka uvíta a tak budú mať slovenskí fanúšikovia seriálu Gomora šancu ho v uliciach Bratislavy stretnúť aj osobne.

Pozrite si upútavku na záverečnú sériu seriálu Gomora so Salvatorem v hlavnej úlohe:

Pre ženu

Najčítanejšie