Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tomu sa povie JEDINEČNÉ vyzradenie pohlavia! Dominika Cibulková je prosto vždy niečo extra!
Zdielať na

Tomu sa povie JEDINEČNÉ vyzradenie pohlavia! Dominika Cibulková je prosto vždy niečo extra!

Archívna reportáž

Dominika si potrpí na extravaganciu

Dominika sa pomaly ale isto blíži do finále jej druhého tehotenstva, no ešte stále svetu neprezradila, či bude mať Jakubko sestričku alebo bračeka. No ako načrtla, každú chvíľu pôjde táto informácia von - poriadne originálnym spôsobom.

​Aj v prípade prvého tehotenstva si Dominika nenechala ujsť príležitosť na dobrý "žúr" vo finále tehotenstva. Zvyk exportovaný z USA, tzv. baby shower párty, keď nastávajúca mamička dostáva dary od pozvaných hostí a spravidla už prezradí aj pohlavie bábätka, dotiahla do dokonalosti už pri Jakubkovi. 

Vtedy to bola luxusná garden party, pričom mohla využiť dokonalé jarné počasie s nádychom leta, keďže Jakubko sa mal narodiť v polovici júna. Teraz sa bábo narodí kdesi na prelome zimy a jari, ani zďaleka ešte nebude počasie na párty pod holým nebom. No baby shower musí byť a Dominika má pripravený už aj dátum - 5. februára.

Takto pred dvomi rokmi si Dominika poriadne zavarila:

​A aby odhalenie pohlavia bolo skutočne očakávanou udalosťou, pomohla jej k k zvýšeniu napätia aj stávková kancelária. Tá totiž umožnila svojim klientom staviť si na pohlavie Cibulkovej bábätka. "Povedali, že idú urobiť stávku na Slovensku, aká ešte nebola. Volá sa to spoločenská stávka a rozhodli sa, že tým, že som ešte nepovedala, čo čakám, že dajú možnosť ľuďom stávkovať, či čakám dievčatko alebo chlapca," prezradila Dominika a dodala, že ju zaujímalo najmä to, či je to legislatívne v poriadku. Pochopiteľne, je, a tak sa stala Cibulková prvou Slovenkou, na ktorej bábo sa dá stávkovať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DOXXbet je výhra (@doxxbet.sk)

Po prešľape s očkovaním si už zrejme dáva pozor, aby opäť ľudí nepobúrila. No aj tak sa to stalo, hoci tentokrát nejde tak o kritiku Dominiky, ako stávkovej kancelárie. Ako vidno z komentárov, mnohí pre túto zábavku nemajú pochopenie. Na druhej strane už niektorí začali tippovať aspoň v komentároch, no zdá sa, že tipy sú vyrovnané. Skutočne neostáva iné, ako počkať si na 5. február, keď Cibulková iste rada svetu ukáže, aký luxusný žúr si opäť raz zariadila.

Najčítanejšie