Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vyše roka mlčal! Brzobohatý prvýkrát o príčine rozchodu s Kuchařovou, jeho priznanie prekvapilo!
Zdielať na

Vyše roka mlčal! Brzobohatý prvýkrát o príčine rozchodu s Kuchařovou, jeho priznanie prekvapilo!

Archívna reportáž

Už takmer rok a pol uplynul od rozchodu jedného z najatraktívnejších párov českého šoubiznisu. Odvtedy dáva  krásna modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová (35) najavo svoje rozhorčenie a sklamanie z už exmanžela Ondřeja Brzobohatého (39). Nazvala ho toxickým narcisom a klamárom, no Ondřej sa vo svojom vyjadrovaní krotil a nepovedal nič negatívne. Ako sa teraz ukazuje, zrejme si bol vedomý svojej miery viny na krachu vzťahu.

​Brzobohatý sa po dlhom čase vyjadril, kto a prečo bol iniciátorom odchodu. Zatiaľ, čo Táňa pre Ondřeja nemala pekného slova, on už vlani povedal, "že by sa takto veci nemali riešiť a ani by sa o nich nemalo hovoriť do televízie či na verejnosti. Vždy je to záležitosť tých dvoch ľudí a len oni dvaja do toho vidia". Nepáčili sa mu ani jej útoky na jeho vzťah so súčasnou partnerkou Danielou Písařovicovou (44). "Dlho som nad tým, s ohľadom na to pekné čo bolo v našom vzťahu, len ticho škrípal zubami. Mám toho už akurát dosť," vysvetľoval vo svojom príspevku vlani v máji na Instagrame.

V jeho otvorenej spovedi pokračoval: "Platia fakty, teda že rozvodové papiere boli na stole od augusta minulého roka, od septembra žijem sám a Daniela ani nikto iný nikdy nebol toho príčinou. Kríza, rozchod, rozvod... vždy ide o zlyhanie oboch partnerov. Nie sú v ňom víťazi ani porazení. Hľadať vinníka alebo hrať sa na obeť je rovnako zúfalé a trápne ako obhajovať sa proti falošným obvineniam... aj preto som tak dlho mlčal. Situáciu však Táňa svojimi výrokmi vyhrotila do stavu, keď sa už ozvať musím".

Ondřej nezabudol všetkých ubezpečiť, že s Danielou ešte v čase rozchodu rozhodne nič nemal, ako tvrdí Kuchařová. "Daniela sa so mnou, teda s rozvádzajúcim sa a následne rozvedeným mužom, začala bližšie stýkať až v priebehu tohto roka. Kto nám praje šťastie, tomu ďakujem..," odkázal fanúšikom a na záver si zaželal, aby čas všetko zahojil a nech je pokoj a mier.

Toho sa však od Táni Ondřej zatiaľ nedočkal. Možno aj preto prejavil väčšiu pokoru a priznal, že koniec vzťahu ide na jeho účet. "Ja som nehľadal inde. Uvedomil som si len, že potrebujem životné šťastie k životu. V tej chvíli, keď v tom vzťahu dochádza k nejakému nedorozumeniu a každý v tom páre hovorí inou rečou, tak sa skrátka stane to, že to človek vzdá. Ja som to vzdal, čo mi vôbec nejde ku cti," zveril sa v Show Jana Krausa. To šťastie vraj našiel v Daniele. "Ja šťastie mám. A som za to rád, že sa mi to podarilo. Je to niečo, čo sa v živote deje rade ľudí, nielen mne. Ale ja som bol iniciátorom rozchodu, tak preto som na tom pranieri a mlčím," priznal sa syn Radka Brzobohatého (†75) a Hany Gregorovej (70). Táňa už vraj s koncom roka všetko uzavrela, ako povedala v Showtime. Je vraj rada, že je z toxického vzťahu vonku.

Ondřejova nová priateľka, spoločnú fotku zatiaľ ani jeden z nich nezverejnil:

Najčítanejšie