Oblačno
12°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Krásna Mahulena výrazne pribrala, no teraz prekvapila opäť štíhlou figúrou! TOTO je jej recept!
Zdielať na

Krásna Mahulena výrazne pribrala, no teraz prekvapila opäť štíhlou figúrou! TOTO je jej recept!

Archívna reportáž

Mahulena si svoju dcérku vypiplala, je z nej už krásna veľká slečna

Vek a zmena hladiny hormónov dokážu zamávať aj s tými, ktorí nikdy problém s figúrou nemali. Žiaľ, nie celkom spravodlivo sa to týka najmä žien. Problém s váhou začala mať aj krásna česká herečka Mahulena Bočanová (55) až ostatné roky. Do svojej päťdesiatky mohla zjesť čokoľvek a vraj nepriberala. Na jej vysokú postavu s dlhými nohami sa len tak ľahko kilá nenabaľovali. V puberte a mladosti bola až extrémne chudá, ako tvrdí. Ale jesť jej vždy veľmi chutilo. Okolie ju ale varovalo, že po päťdesiatke to už také ružové nebude. A stalo sa.

​O atraktívnej Mahulene sa dá povedať, že je silná žena, ktorú len tak ľahko nič nezlomí. Dokazuje to aj svojou príkladnou starostlivosťou o zdravotne postihnutú dcéru Marínu (21). Na život s ňou sa pozerá optimisticky. Iste jej nebolo všetko jedno, keď jej ešte ako malej diagnostikovali ľahšiu formu autizmu, ku ktorej sa časom pridala aj epilepsia. Vzťah s otcom dcérky stroskotal, a tak na ňu zostala sama. Naďalej sa ale snažila žiť tak, akoby sa nič zvláštne nedialo. Hrala v divadle, nakrúcala filmy, ale pokúšala sa aj nájsť pre seba stáleho partnera, čo jej, žiaľ, nevyšlo. O to viac lásky mohla venovať Márinke. Aj energia, ktorú dcérke a zároveň svojej práci venovala, jej zaiste pomáhala udržiavať si stále štíhlu postavu.

Ako jej predpovedali, po päťdesiatke sa jej postava začala meniť. Musela si preto už dávať väčší pozor na stravu. Počas pandémie a lockdownov sa navyše prestala toľko pohybovať a tiež viac jedla zrejme aj "z nudy", a tak kilá išli rýchlo hore. "Počas covidu som strašne stlstla, asi o 15 kíl. Ale keď som sa prestala prežierať a začal som normálne chodiť do práce, tak to zas spadlo dole. Tučnota mi však viacmenej nie je prirodzená, nemám k nej sklony - ak sa zdravo stravujem," vysvetľovala herečka v rozhovore pre Lifee.cz.

Mahulena pred vyše rokom, keď jej váha stúpla o 15 kíl:

Mahulena priznala, že má veľmi dobrú skúsenosť s ketodiétou, potvrdilo sa jej, že vie vďaka nej schudnúť aj pätnásť kíl za mesiac a pritom nie je hladná. Dokáže to vďaka jej pevnej vôli a disciplíne. Takto sa začala stravovať po tom, ako zistila, že jej je všetko oblečenie zo skrine malé a keď ho posunula dcérke, nezostalo jej takmer nič. Predsa len, dokupovať celý šatník nie je lacný špás, a tak sa hecla, aby šli kilá dole.

Mahulena pred 12 rokmi, keď mala už po štyridsiatke:

Po znovu otvorení divadiel musela schudnúť aj preto, aby sa zmestila do divadelných kostýmov. Na cvičenie v posilňovni veľmi nie je, a tak na to šla pomocou zmeny jedálnička. Jej rada pre druhých znie: "Nesmiete si zakazovať jedlo, ale jesť pravidelne a málo. Takto som si na to zvykla a takto mi to skvelo funguje." K tomu ešte dodala: "Jem naozaj málo. Už si to všimlo aj moje okolie, že som sa v tomto smere zmenila. Po skončení pandémie, keď sme sa všetci vrátili do práce a začali opäť hrať, si uvedomíte, že takto nemôžete vyzerať. Takže teraz jem jednu tretinu, ale pravidelne. Preto nemám hlad." A treba uznať, že to je asi najlepšia rada v duchu "jesť do polosýta, piť do polopita". Mahulene to dokonalo funguje.

Bočanová vyzerá fantasticky, česká Salma Hayek:

Najčítanejšie