Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zásadné rozhodnutie Patrasovej! Fanúšikovia sú totálne na jej strane!
Zdielať na

Zásadné rozhodnutie Patrasovej! Fanúšikovia sú totálne na jej strane!

Archívna reportáž

Sedem rokov trvajúci mimomanželský vzťah Slováčka poznačil rodinu

Rodinné vzťahy herečky a speváčky Dagmar Patrasovej (66) sú dlhé roky verejne pretriasané v médiách. Nie je to zaiste v prospech nikoho. Trpia tým potomkovia tohto slávneho páru, ale aj oni samotní, najmä ale Dáda. Jej manžel Felix Slováček (79) ju obviňuje z alkoholizmu v takej miere, že vraj uvažuje o tom, ako ju vraj v jej záujme zbaviť svojprávnosti. To už ale Dagmar riadne nadvihlo a rozhodla sa dokázať, že tak zle na tom rozhodne nie je. Nezabudla pritom poukázať nepriamo na jeho senilitu, keď upozornila na jeho vek. Jednoducho, vrátila úder.

​Rozhodne Felix Slováček nepatrí k tým, pre ktorých je súkromie rodiny tabu. Roky verejne podvádzal jeho o trinásť rokov mladšiu, v mladosti mimoriadne atraktívnu manželku Dagmar Patrasovú, ktorá bola  sexidol mnohých mužov. Akoby si tým chcel dokazovať, že aj o neho je záujem. Dáda to veľmi zle znášala, ale nerozišla sa s ním, aj keď sa mu zopárkrát rozvodom vyhrážala. Vždy ju ale dokázal prehovoriť. Hoci sa k nej vlani po divokom rozchode s milenkou vrátil, nenastala idylka. "Robí mi peklo počas môjho života. Bol totiž celý život zvyknutý, že som ho poslúchala," posťažovala sa prednedávnom.

Napriek všetkému vraj s manželom súcití, a podobne ako sa starala o svojho alzheimerom postihnutého otca, chce sa vraj postarať aj o manžela a nerozvedie sa s ním. Ale ako sa teraz ukazuje, predovšetkým sa chce postarať o seba. Niet pochýb, že chce vyvrátiť drsné vyjadrenia Slováčka na jej adresu. "Je najvyšší čas ju liečiť. Nehovorí, len sa pozerá. Obávam sa, že ak jej rýchlo nepomôžeme, zomrie," vyjadril sa veľmi drsne na adresu manželky.

Dáda bola už aj v Agátinej šou Holčičky, pôsobila veľmi príjemne:

Jej priaznivci na Instagrame, ktorých nie je málo, sú z jeho vyjadrenia zhrození a veria, že to nie je tak celkom pravda, Dáda sa spamätá a dokáže, že to bola od manžela iba zákerná zlomyseľnosť. "Muselo mu preskočiť. To je už cez čiaru. Som z toho zúfalá. Keby mu išlo o moje dobro, tak sa bude správať inak," snaží sa všetkých presviedčať o svojej pravde Dagmar. Dodala tiež, že Slováček strieda nálady, chvíľu je milý, potom vraj po nej vrieska.

V komentároch sa klasicky nájdu aj hejty, ale väčšina fanúšikov Dáde drží palce:

Dôkazy namiesto slov sú však zrejme najlepšia cesta. Z portálu expres.cz sa rozhodli neohlásenou návštevou zistiť,  ako na tom Dagmar naozaj je. Aj keď sa s nimi rozprávala iba cez telefón a nevpustila ich dovnútra, z jej hlasu nebolo vôbec cítiť, že by bola na tom tak zle, alebo že je ťažká alkoholička. Hovorila normálne, nebľabotala nezmysly, vedela čo je za deň, aj o čo ide. Zdá sa, že pravda bude niekde uprostred. No niet sa čo čudovať, že Dáda už má všetkého po krk. "Teraz sa budem starať len o seba," rezolútne prehlásila a všetci jej priaznivci jej za to iste tlieskajú. Toto novoročné predsavzatie hneď aj premenila prvými krokmi na skutočnosť, keď strávila deň v kozmetickom salóne a podstúpila rôzne skrášľovacie procedúry. Možno by jej skutočne prospelo myslieť už len na seba a Slováčka zo svojho života odstrihnúť. No po 40 spoločných rokoch to ide len ťažko...

Pre ženu

Najčítanejšie