Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo sa stalo s Agátou? Spravila rozhodnutie, ktoré mnohých prekvapilo!
Zdielať na

Čo sa stalo s Agátou? Spravila rozhodnutie, ktoré mnohých prekvapilo!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Pobyt na čerstvom vzduchu prospeje iste každému. Po rozumnom rozhodnutí Jaromíra Soukupa (53) zobrať zo skonu babičky užialenú Agátu Hanychovú (37) aj s deťmi do známeho rakúskeho strediska, si tam všetci užívajú na zasnežených svahoch. A nebola by to Agáta, ak by opäť neukázala svoju rebelskú tvár.

​Hneď prvý deň sa postavila na snowboard a na začiatku šiesteho mesiaca veselo fičala svahom. Ktovie čo sa ale stalo, keď už po prvom dni svoje pomerne odvážne, či skôr priam ľahkovážne rozhodnutie prehodnotila. Zvážila, že predsa len nebude neriskovať a venuje sa radšej malej Mii, ktorá sa oťukáva na svahoch.

Ešte na prelome novembra a decembra sa Agáta spolu s jej synom Kryšpínom vybrala na neďaleký kopec za Prahou a udivovala jej sledovateľky, keď sa pochválila jazdou na snowboarde, hoci bola v piatom mesiaci a jej tehotenstvo je rizikové. Na konci prvého trimestra totiž krvácala a museli si pár dní poležať v nemocnici na infúziách. Lekári jej odporúčali šetriť sa.

Agáta mala obrovské šťastie, ako sa, žiaľ, ukázalo, že ešte stihla pozvať do šou Holčičky svoju skvelú babičku:

Agáta je ale nezmar, síce na krátku dobu poslúchla pokyny lekárov a poležala si doma, no potom sa opäť prepla na hyperaktívny mód a začala pravidelne niekoľkokrát do týždňa vysielať v Soukupovej televízii svoju novú reláciu Holčičky. Postaviť sa ale na snowboard je však predsa len celkom iné riziko v jej pomerne vysokom štádiu tehotenstva. "Prvý snowboard s Kryšpou... na kopčeku, ktorý neviem, či sa dá nazvať svahom," pochválila sa fotkou s komentárom k nej na svojom profile Instagramu a jej pohoršené sledovateľky ju hneď nabádali k opatrnosti. Ona sa len zasmiala a odkázala im, že na budúci týždeň sa chystá do Álp. Vtedy tam síce nešli, no po Vianociach už Soukup neváhala a Agátu vzal, aby prišla na iné myšlienky po skone milovanej babičky Olgy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Mám najlepšieho muža. Jaromír zobral celú partiu a vezie nás preč," netajila sa spokojnosťou Agáta na Instagrame. A je celkom možné, že práve Jaromír ju trochu usmernil aj v tom, aby neriskovala život ich spoločného potomka v brušku, inak sa le ťažko hľadá vysvetlenie, čo sa Agáte stalo, že prišla tá náhla zmena. "Ja už snowboardovať nebudem. Už to nebudem pokúšať," oznámila na Instagrame svojim "holčičkám". A ako je zjavné, napokon ju aj tak skolila opäť nejaká viróza a tak leží "na lyžovačke" aj s teplotou pod perinou.

Pre ženu

Najčítanejšie