Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Radosť v rodine známeho herca! Len 4 mesiace po narodení siedmeho bábätka je na ceste ďalšie!
Zdielať na

Radosť v rodine známeho herca! Len 4 mesiace po narodení siedmeho bábätka je na ceste ďalšie!

Archívna reportáž

Detí má už Alec kopu, najvyšší čas stať sa starým otcom

Koncom septembra sa rodinka hviezdneho Aleca Baldwina rozrástla o siedme bábätko. Hercova manželka Hilaria priviedla na svet dcérku menom Ilaria Catalina Irena. Je známe, že cvičiteľka jogy je tehotenstvami a materstvom priam posadnutá a je celkom pravdepodobné, že ešte nejaké bábo na svet privedie, napokon, má len 38 rokov. Menej nadšený je už z tejto myšlienky 64-ročný herec, no evidentne vždy "podľahne".

​Tentokrát ale príde Alec k bábätku, o ktoré sa nebude musieť starať a ani sa o neho nepričinil. Lepšie povedané - pričinil, keď pred vyše 27 rokmi splodil s krásnou herečkou Kim Basinger dcéru. Práve Ireland Baldwin (27) totiž aktuálne svetu oznámila, že sa stane po prvýkrát mamou.

Z osemnásobného otca Aleca tak bude po prvýkrát aj starý otec. Ireland Baldwin čaká svoje prvé dieťa s hudobníkom RAC, známym aj ako André Allen Anjos. Pár tvoria vyše rok.

Ireland sa pred časom priznala, že si prešla peklom po znásilnení, ale aj to, že podstúpila interrupciu, keď otehotnela v nešťastnom vzťahu:

Radostnú novinu ohlásili s fotografiou z ultrazvuku na Instagrame napísali: "Šťastný nový rok". Irelandino prvé tehotenstvo prichádza niekoľko mesiacov po vyjadrení že ju to "nezaujíma", keď jej otec a jeho manželka Hilaria Baldwin oznámili, že čakajú siedme spoločné dieťa. "Dostávam nespočetné množstvo správ od ľudí, ktorí sú tak trochu znepokojivo posadnutí mojím otcom a jeho rodinou," napísala a dodala, že to nie je jej vec.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ireland (@irelandirelandireland)

"Fajčím trávu, jem dobré jedlo a starám sa o SVOJE veci," pokračovala a dodala, že je modelkou, scenáristkou a opatrovateľkou psov, pretože ľudí vždy zaujíma aj to, čím sa živí. Azda si ten prvý rozmar načas odpustí. Po oznámení radostnej noviny Ireland na Instagrame zaplavili gratuláciami nielen členovia jej hviezdnej rodiny, ale aj mnohé iné hviezdy, ako napríklad Paris Hilton či dcéry Brucea Willisa. Strohé slovo "úžasné" napísal aj nastávajúci starý otec Alec.

Pre ženu

Najčítanejšie