Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po skone milovanej mamy prišlo do rodiny Žilkovej trochu radosti! Agáta nie je jediná TEHOTNÁ!
Zdielať na

Po skone milovanej mamy prišlo do rodiny Žilkovej trochu radosti! Agáta nie je jediná TEHOTNÁ!

Zdroj: instagram/VŽ

Po tom, čo Veroniku Žilkovú (61) zronila strata milovanej mamičky Olgy (†98), ktorá na druhý sviatok vianočný nečakane odišla na večnosť, má aspoň jeden nový dôvod na radosť. Nielen jej dcára Agáta Hanychová (37) očakáva na budúci rok prírastok do rodiny. Veronika oznámila, že aj jej milovaná mopslica Coffie, ak všetko dobre dopadne, bude mať šteniatka. Život pokračuje ďalej a prináša aj dobré správy.

​Posledné dni roku bývajú pre milovaného mopslíka Veroniky Žilkovej zdá sa, vždy nejako poznačené. Herečka to zhrnula na Instagrame iba do pár viet. "V januári 2019 odletela s Kordulkou do Izraela, v decembri 2020 sa vrátila do Česka, na Vianoce 2021 prišla o oko a o rok neskôr, teda dnes, sme zistili, že čaká šesť šteniatok. Nádej má hlboké dno," zverila sa s osudom svojej sučky, spätým s koncom roka. Tento rok má radostný rozmer, vlani to bolo oveľa horšie.

So svojím vlaňajším vianočným zážitkom sa vtedy podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame. "Ak sa niekomu niečo na Vianoce nepodarilo, tak v tom nie ste sami... Naša mopslica Coffinka bola desať minút v záhrade, vrátila sa... a vypichla si očko, pravdepodobne o papek, v našej absolútne bezpečnej záhrade," zverila sa herečka s nepríjemnou udalosťou a aj si kvôli tomu poplakala. "Včera som s ňou strávila od druhej do deviatej, teda celé popoludnie a večer na Boží hod, na veterinárnej klinike, bola to jediná otvorená klinika široko ďaleko. Bohužiaľ, museli jej to očko zobrať... Hovorí sa, že u tých mopslov je to najčastejší úraz, pretože tie oči majú vypúlené," konštatovala so smútkom.

Pozrite si dokument o Veronike Žilkovej:

Jej milovaná Coffinka sa ale veľmi rýchlo dávala do poriadku. "Život ide ďalej, ona žerie a je spokojná. Akurát naša krásavica prišla o oko," realisticky poznamenala a dodala, že je "napriek zraneniu veselá". Presne o rok neskôr ale prišiel osud s celkom opačnou správou a niet pochýb, že šteniatka prinesú do rodiny veľa radosti. Niet pochýb, že to stihne sučka skôr, ako Agáta, keďže u psíkov trvá gravidita len približne dva mesiace.

Pre Veroniku sú psy veľkou láskou. Coffie si zadovážila po uhynutí jej milovaného labradora, ktorého dostala k narodeninám ako šteniatko. Uhynul ako deväťročný na rakovinu krátko po jeho prílete do Izraela, kde Veronika nejakú dobu žila so Stropnickým, ako veľvyslancom. Tento rok Veroniku manžel opustil a prišla aj o mamu, zato našla novú lásku, dcéra Agáta tiež, a dokonca čaká aj prírastok, a na záver roku ju potešila aj Coffie s nádejou na jej šteniatka. Ich otcom je mopslík Agátinho syna Kryšpína.

Najčítanejšie