Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bohdalovej slávna dcéra v šoku! Za TOTO je Stašová v Knihe rekordov a ani o tom netušila!
Zdielať na

Bohdalovej slávna dcéra v šoku! Za TOTO je Stašová v Knihe rekordov a ani o tom netušila!

Zdroj: instagram/AZ

V čase Adventu majú ľudia plné ruky práce pri vianočných prípravách, či už je to pečenie, upratovanie alebo zháňanie darčekov. Také niečo ale sotva stíha obľúbená česká herečka Simona Stašová (67), ktorá mala aktuálne premiéru divadelnej komédie Trinásť pri stole od autora Marc-Gilberta Sauvajona. Pri tej príležitosti usporiadali aj tlačovú konferenciu, kde sa predviedli aj všetci účinkujúci. O vtipné momenty nebola núdza, no na Simonu čakalo jedno veľké prekvapenie.

​Simona Stašová pokračuje úspešne v stopách svoje slávnej mamy Jiřiny Bohdalovej (91), ktorá aktuálne s chrípkou ležala v jednej pražskej nemocnici. No ako prezradil jej lekár, nebolo to len o chrípke - má zlomenú aj chrbtovú kosť. Našťastie, nič podobné netrápi Simonu. 

Na tlačovej konferencii k uvedeniu novej divadelnej hry sa ocitla v centre pozornosti. Na jej veľké prekvapenie jej totiž odovzdali do rúk certifikát o jej unikátnom rekorde. Odohrala tento rok na rôznych scénach po celom Česku hlavné postavy v deviatich rôznych divadelných predstaveniach. Táto najnovšia bude desiatou.

Stašová stvárnila skvelo svoju postuvu v kultovom filme Pelíšky:

Na veľkoformátovom kriedovom papieri je okrem jej mena a ďalších informácií napísané: "Divadelná herečka hrajúca priebežne počas jediného roka najväčší počet hlavných rolí". S úsmevom na tvári s certifikátom Stašová zapózovala. Zablahoželali jej aj spoluúčinkujúci kolegovia z novej divadelnej komédie. Zapamätať si toľko textov je iste veľmi náročné aj pre takú ostrieľanú herečku akou je Simona Stašová. A to sa ešte nespomínali na jej filmové úlohy a prípadné ďalšie vystúpenia. Jednoducho - rekordérka!

Pre ženu

Najčítanejšie