Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tretia svadba! Známy herec stále verí na lásku, vzal si krásku krv a mlieko!
Zdielať na

Tretia svadba! Známy herec stále verí na lásku, vzal si krásku krv a mlieko!

Zdroj: Instagram/JW

Akoby si niektorí muži mysleli, že cez výrazne mladšie ženy do seba lejú akýsi elixír večnej mladosti. Kým do istého veku je to ešte znesiteľné, v seniorskom veku to už pôsobí skôr smiešne, ba až tragikomicky. Jedine, ak sú aj daní páni stále skvelo udržiavaní a mladiství sa dá na páriky s vekovým rozdielom 30 a viac rokov pozerať bez úškrnu či ľútosti. Herec James Woods (75) sa snaží bojovať s časom ako vie, ale...

Hollywoodsky herec James Woods bol vždy známy ako milovník mladých žien a vydržalo mu to zjavne až doteraz. Aktuálne si podľa všetkého vzal za manželku o 42 rokov mladšiu Saru Miller (33), s ktorou začal oficiálne chodiť v roku 2017. Predtým bol ženatý v rokoch 1980 - 1983 s Kathryn Morrison a v rokoch 1989 - 1990 so Sarah, obe boli od neho oveľa mladšie. Herec prežil aj krátky románik v júni 2013 s Kristen Bauguess, keď mal 66 a ona 20 rokov, po tom, čo sa v apríli toho roku rozišiel po siedmich rokoch spoločného života s Ashley Madison, s ktorou sa dali dokopy, keď mala iba devätnásť.

Woods sa s jeho najnovšou manželkou ukázal po prvýkrát verejne na červenom koberci na udeľovaní cien Writers Guild Awards v roku 2017, ale spoznali sa už v predchádzajúcom roku. Krásna Sara Miller je profesionálna fotografka, vyznačujúca sa plnými ženskými tvarmi. V Hollywoode to pritom nie je celkom bežný jav, no James zjavne má pre krásku krv a mlieko slabosť. Keď Woods v apríli na svojom profile Instagramu zdieľal fotografiu Sary s s trblietavým kameňom v prsteni, napísal v komentári: "Život je požehnanie." Hneď bolo jasné, že sa s ňou zasnúbil.

James vo filme Casino ako podvodník Lester:

Jeho herecká partnerka z filmu Kasíno a dlhoročná priateľka Sharon Stone (64) si neodpustila vtipnú poznámku: "Ty máš skutočne ženu? No tak, čo sa stalo?" zabávala sa na ňom vzhľadom na jeho predchádzajúce až príliš mladučké frajerky. V roku 2017 herečka Amber Tamblyn v otvorenom liste obvinila Woodsa, že sa ju pokúšal zviesť a snažil sa ju presvedčiť, aby s ním išla do Las Vegas, keď mala iba 16 rokov a on 52. "Snažil si sa, aby to znelo nevinne," tvrdila jednoznačno. Woods to ale rázne poprel, no aj tak sa objavil neskôr na plagátoch MeToo.

James s jeho treťou manželkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Woods (@realjameswoods)

Je ale jasné, že u jeho priateľky Sary Miller uspel, keď sa s ním na jar zasnúbila a na jeseň sa stala jeho manželkou, ako tomu všetko nasvedčuje. Paparazzi ich teraz nafotili na prechádzke, kde bolo na hercovej ruke vidieť lesknúcu sa obrúčku, zatiaľ čo Sara ukryla ruku vo vrecku. Pred mesiacom Woods napísal na svojom instagramovom profile pod fotkou s pohármi šampanského z obľúbenej reštaurácie celkom jasne: "Všetci zamestnanci v Musso sú fantastickí ľudia. Priniesli nám šampanské, pretože odkedy sme sa vzali nás nevideli. Takí milí ľudia!" Mesiac predtým herec zdieľal na Sarine narodeniny fotografiu, na ktorej mala na sebe biele šaty a závoj a vyzeralo, ako by bola fotená počas ich svadobného dňa. Gratulácie sa Woodsovi hrnuli zo všetkých strán, ostáva veriť, že už skutočne viac nebude loviť medzi nepatrične mladými ženami a so Sarou bude šťastný "až naveky".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Woods (@realjameswoods)

Pre ženu

Najčítanejšie