Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Agáta priznala hádky so Soukupom: Je to starší chlap, kašlem na to!
Zdielať na

Agáta priznala hádky so Soukupom: Je to starší chlap, kašlem na to!

Archívna reportáž

Agáte sa dosiaľ nepodarilo udržať už mnoho vzťahov, ani s otcami jej dvoch detí

Dalo sa čakať, že také silné individuality, ako sú Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53), to bez iskrenia zrejme nedajú. Obaja tvrdohlaví, obaja samoľúbi, obaja ješitní a obaja do značnej miery zvyknutí na istú slobodu. A obaja priznávajú, že je to medzi nimi občas husté. Agáta to povedala celkom otvorene.

​Hoci Agáta len prednedávnom tvrdila, že sa chce "stiahnuť z verejného života", lebo ju to "unavuje", zrejme si to rozmyslela a pokračuje v odkrývaní súkromia ďalej. "Je pravda, že obaja sme silné osobnosti a je to občas veľmi ťažké, pretože ani jeden nepoľavíme. Takže tie strety, samozrejme, sú. Vyhráva skôr on, hovorím si, že je to starší chlap, tak sa na to vykašlem. Ani nie je zvyknutý na typ dievčat, ako som ja, väčšinou tie partnerky, ktoré mal... Nie že by mu oponovali, to by si vôbec nedovolili, ale ani že by s ním ešte nesúhlasili a povedali svoj názor. On na to nie je zvyknutý a ja zas nie som zvyknutá niekoho poslúchať," kopla si celkom jednoznačne do svojich predchodkýň pre Super.cz.

Otázka je, či by spolu ešte boli, aj keby nebola tehotná. Ako je u Agáty zvykom, pri prvom probléme od frajerov odchádzala, v prípade Soukupa to ale Hanychová nepripúšťa. "Občas je to náročné, ale zároveň je to korením nášho vzťahu, prečo sme sa navzájom vybrali. Myslím, že aj keby som nebola tehotná, tak na tom chcem pracovať. Je to pre mňa výzva a myslím, že aj pre neho. On sa snaží skrotiť mňa a ja jeho, je to taká vzájomná výzva. Obaja sme hraví, a tak sa chceme pokoriť a zistiť, kto z nás vyhrá," priznala vzájomný boj so starším a skúsenejším partnerom.

Agáta má v televízii jej partnera vlastnú šou:

Podobne ako jej mama, ani Agáta sa výziev nebojí. Veronika Žilková sa pustila do boja s jej neverným manželom, súdi sa s ním o výživné a starostlivosť o ich dcéru Kordulu, čaká ju aj rozvodové konanie. Nedáva si servítky pred ústa, keď sa o ňom verejne vyjadruje. Soukup je však sympatizantom Stropnického, veľmi ho vychvaľoval v jeho relácii v súvislosti s jeho prípadnou kandidatúrou za českého prezidenta, pričom nazval Žilkovú "rozzúrenou exmanželkou". To herečke ani jej dcére iste neušlo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Keby sme sa my traja pohádali a boli by tam nože, tak si myslím, že sme mŕtvi všetci," prezradila v rozhovore Agáta a je jasné, že je to medzi nimi tromi riadne napäté, a ešte k tomu sú aj všetci traja tvrdohlaví. Hanychová sa verejne dištancovala aj od výpadov Soukupa voči moderátorom slávikov, ktoré nazvala jeho názorovým vyjadrením a podobne sa vyjadrila aj potenciálna Jaromírova svokra. "Nesledujem televíziu a odmietam komentovať útoky televízie Barrandov na kohokoľvek. Demokracia umožňuje rozdielnosť názorov," povedala Veronika na margo ostrých výrokov Soukupa. Je zjavné, že keď z nich raz bude aj papierovo rodina, bude to iskriť.

Najčítanejšie