Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Pád na dno! Prednedávnom bol hollywoodsky idol, po obvinení z kanibalizmu je z neho troska!
Zdielať na

Pád na dno! Prednedávnom bol hollywoodsky idol, po obvinení z kanibalizmu je z neho troska!

Zdroj: Instagram/AH

Hollywood je už pre bývalú americkú filmovú hviezdu, Armanda Hammera, (36) tabu. Azda nikomu neušla skutočne nechutná a škandalózna kauza z nedávneho obdobia. Tohto kedysi aj kritikmi uznávaného herca, mnohokrát oceneného titulom najlepší herec na filmových festivaloch, obvinili jeho bývalé milenky z mimoriadne násilného správania a kanibalizmu.

​Armie Hammer pochádza z jednej z najbohatších amerických rodín. Jeho pradedo zo strany otca s rovnakým menom ako má on, bol ropný magnát a filantrop. Aj otec, ktorý zomrel uplynulú nedeľu, bol zámožným vlastníkom niekoľkých významných podnikov, vrátane filmovej a televíznej produkčnej spoločnosti. Mladý krásavec Hammer, ktorý absolvoval v Los Angeles kurzy herectva na vysokej škole, mal otvorené všetky brány do Hollywoodu a aj to patrične využil.

Hral vo filmoch s mnohými hereckými hviezdami a mnohokrát dokázal, že okrem protekcie má naozaj aj herecký talent. Stal sa hviezdou filmov Osamelý jazdec, Zavolaj moje meno, či Hotel Bombay. Minulý rok mala premiéru známa detektívka, ktorá bola jeho posledný film, Smrť na Níle. Po jeho obvinení z násilia a kanibalizmu sa vlani rozhodol odstúpiť od nakrúcania komédie Shotgun Wedding, kde mal hrať po boku Jennifer Lopez. Odvtedy však, pochopiteľne, žiadnu ponuku už nedostal a je takmer isté, že ani nedostane. Ani bohatým detičkám sa neodpúšťa úplne všetko.

Armie mal pred sebou skvelú budúcnosť, no zjavne nedokázal bojovať so svojou zvrhlosťou:

A ani nečudo, veď zverejnená správa, ktorú napísal exmilenke Coertney Vucekovich, musela šokovať aj tých najotrlejších. "Panebože...Na 100 percent som kanibal. Chcem ťa zjesť. Ku*va. Je desivé si to priznať. Nikdy predtým som si to nepriznal," zverejnila táto influencerka osobnú správu od herca na sociálnej sieti. Napísal aj, že už raz vyrezal srdce živému zvieraťu a ešte teplé ho zjedol, či o predstave ako ju znásilňuje s nožom v ruke. Pridali sa k nej na sociálnej sieti aj ďalšie, s podobnými skúsenosťami. Jednu z nich mal uhryznúť tak silno, až sa prehryzol kožu. Mal jej tiež vyrezať písmeno "A" do oblasti slabín a potom zlízať krv. V Hollywoode preto dostal okamžite stopku. Odišiel na Kajmanské ostrovy, kde žil s rodičmi počas detstva niekoľko rokov.

Takto Armieho aktuálne zachytili:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? (@armiehammerforlife)

Zrejme je už skutočne finančne na dne, keď si tam musí zarábať prenajímaním rekreačných objektov. Jeho bohatý otec Michael Hammer ho po jeho škandále odrezal od svojho majetku a peňazí, ale aj akejkoľvek podpory, čo je tak trochu pokrytecké, keďže aj on mal veľa zvrhlostí na rováši. Zrejme ho dokonca aj vydedil, a tak ani po jeho nedávnom skone nič nezíska. Na nových fotografiách, kde ho paparazzi zachytil ako kráča po ulici, vyzerá dosť biedne. Vždy kedysi upravený ako veľký elegán, pôsobil čudne s rozstrapatenými vlasmi, fúzikmi, rozgajdaným tričkom a šľapkami na nohách. S exmanželkou Elisabeth Chambers, s ktorou sa oženil v roku 2010, má dve malé deti. Rozviedli sa v roku 2020, ale ešte počas manželstva ju podvádzal s inými ženami a písal im vulgárne správy. 

Najčítanejšie