Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čo sa stalo s hviezdnym fešákom?! Zostarol o 20 rokov, je na nepoznanie!
Zdielať na

Čo sa stalo s hviezdnym fešákom?! Zostarol o 20 rokov, je na nepoznanie!

Archívna reportáž

Cage má za sebou viaceré neúspešné vzťahy

Slávny hollywoodsky herec Nicolas Cage (58) zarobil počas bohatej kariéry hotový majland. Všetko ale dokázal pomíňať do svojej štyridsiatky a zostal takmer na mizine, keď sa správal, akoby zajtrajšok nemal prísť. Odvtedy sa snaží nakrúcať čo najviac filmov, aby čo najviac zarobil, a preto zobral aj úlohy vo filmoch nevalnej kvality. Poslednú dobu sa už ale tento držiteľ Oscara snaží si opäť prinavrátiť dobré meno, aby nebol nič dlžný svojej povesti z minulosti. Naďalej si ale trúfa aj na štyri filmy do roka, a ani tento rok nebol výnimkou.

​Keď minulý týždeň nakrúcal Cage v Burlingtone neďaleko Toronta záverečné scény filmovej hororovej komédie Dream scenario pre spoločnosť A24, skutočne sa nemusel báť, žeby sa na neho vrhali fanúšikovia. Azda nikto by ho nespoznal oblečeného v sivom vyťahanom svetri, khaki nohaviciach, s turistickými topánkami na nohách. Šokoval ale najmä holou hlavou a sivou bradou. Skutočne po príťažlivom hercovi niet ani stopy, zato vidno zostarnutého učiteľa, ktorý sa viackrát sťahuje do rôznych domov po istej zvláštnej udalosti, ako stojí v popise k filmu.

Nakrúcanie trvalo od 17. októbra do 18. novembra, a azda každý by prijal za mesiac práce taký honorár, ako bežne Nicolas pýta. To sa ale dá povedať o každom hercovi a tak nečudo, že chudnú a priberajú na počkanie a sú ochotní so svojou vizážou napáchať čokoľvek.

S o 30 rokov mladšou manželkou sa zasnúbil cez internet:

​Nie je to prvýkrát, čo Nicolas Cage šokoval fanúšikov svojou premenou. Ešte v marci bolo herca vidno na pľaci pripravovaného filmu o upíroch Redfield s bledou pleťou, fialovými perami a dlhými nechtami. V auguste zas šokoval fanúšikov, keď zdieľal na Instagrame fotografiu so žiarivo červenými vlasmi a poriadnou bradou. Pre zmenu ako fešný kovboj s klobúkom na hlave sa objavil v upútavke k novému westernovému thrilleru o pomste s názvom The Old Way, ktorý sa má čoskoro uviesť do kín.

Nicolasa by azda nikto v tejto podobe nespoznal:

Cage má za sebou rušný rok. Získal uznanie za stvárnenie seba samého vo filme Neznesiteľná váha obrovského talentu a so siedmimi filmami v rôznych štádiách výroby pridáva herec na svoju listinu ďalší film Sand And Stones (Piesok a kamene). Dej sa odohráva v postapokalyptickom svete, kde sa Paulovi v podaní Cagea a jeho dvojčatám, dospievajúcim synom, podarilo vydobyť si existenciu, no žijú v neustálom strachu. V súkromí takéto drámy rozhodne nezažíva a už nejakú dobu žije v harmónii s jeho piatou manželkou Rikou Shibata (26). V septembri sa im narodila dcérka. Pre Nicolasa je to prvé dievčatko, zatiaľ mal z predchádzajúcich vzťahov len dvoch synov - Kal-Ela (16) a Westona (31).

To je ale zmena:

Profimedia

Najčítanejšie