Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Agáte už dočista praskli nervy, pre TOTO chrlí vulgarizmy na exmanžela Prachařa!
Zdielať na

Agáte už dočista praskli nervy, pre TOTO chrlí vulgarizmy na exmanžela Prachařa!

Archívna reportáž

Idylku nemali Prahcařovci už keď Agáta čakala Miu, klebetilo sa o jej nevere

Po tom, čo sa Agáta Hanychová (37) vyjadrila na Instagrame k problému so striedavou starostlivosťou o dcéru Miu (4) s exmanželom Jakubom Prachařom (39), zjavne to jej hnev neuhasilo a neskôr mala potrebu mu naložiť ešte viac. Poriadne ju vytočilo, že Jakub išiel s jeho priateľkou Sarou Sandevou (25) na dovolenku do exotiky, kým dcérku Miu nechal v opatere babky a opatrovateľky. 

​Aj vďaka svojej dobrodružnej povahe a nestálosti, má Agáta dve deti s dvomi mužmi a to tretie čaká s tretím, multimilionárom Jaromírom Soukupom (53). Teda každé dieťa má svojho otecka, parafrázujúc Bolka Polívku v súvislosti s jeho početnými deťmi a ich mamami, keď povedal, že "každému dieťaťu doprial luxus vlastnej matky". Horšie je to, keď sa nedokážu rodičia dohodnúť na starostlivosti o potomkov. V Agátinom prípade je spokojná s otcom Kryšpína (10), Mirkom Dopitom, to sa ale nedá povedať o Jakubovi Prachařovi, otcovi dcérky Mii. Po jej prvom posťažovaní sa, že odletel s priateľkou Sarou počas dní, keď mal byť s dcérou v rámci striedavej starostlivosti a prebrala ju opatrovateľka, rozvinula túto tému ďalej tvrdšími slovami v živom vysielaní na Instagrame.

"Ak váš partner nie je bezdomovec, tak striedavú starostlivosť dostane každý. Je to hrozné, nás matky to ničí a otcom je to väčšinou jedno. Často to robia len preto, aby nám matkám ublížili, pretože sú asi z rozchodu nevyrovnaní," vyjadila Hanychová svoj názor, pričom sa jasne priklonila na stranu žien - matiek. "Zdieľam s vami všetko a teraz budem mať strašné problémy, že som to povedala verejne, urobí mi obrovskú scénu, ale mne je to jedno. V tejto situácii je nás viac a chcem, aby sme my dievčatá držali spolu. Mia chodí k otcovi rada, práve preto nechcem ísť do konfliktu, ale ísť na Maldivy a nechať dieťa s babičkami alebo opatrovateľkami, to sa mi zdá hrozné," skonštatovala na margo Prachařovho prístupu.

Jakub a Sára sa dali dokopy pri nakrúcaní seriálu, vekový rozdiel im problém nerobí:

"Mrzí ma to, ja som doma a on to veľmi dobre vie. Píšem mu, že mi ju môže nechať, ale nikdy sa to nestalo. Radšej ju dá opatrovateľke ako vlastnej matke a všetko je to len o honení si pinďúrov tých chlapov, s ktorými sme sa rozviedli. Mohla by som ho nahlásiť, že je mimo Česka, ale nie som idiot a nechcem mu robiť peklo," kopla si do Kuba, no akosi si zrejme nespojila, že ho tak trochu "nahlásila", hoci nie oficiálne úradom, ale takmer 300 tisíc svojich sledovateliek.

Že je Prachař s priateľkou na Maldivách zistila Agáta len z tohto videjka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

No tým to neskončilo a Agáta ešte pritvrdila. "Možno si vykresľujete pána Prachařa ako úžasného otca, ale nie je a vždy to bol ko*ot... To, že je Jakub na Maldivách, mi bolo navyše poslané z Instagramu jeho priateľky. Neberie mi telefóny, keď má Miu, ani mi nepovie, že ju vyzdvihol zo škôlky, je to hrozné a musíme byť statočné," rozhorčene sa posťažovala a je zjavné, že tento vzťah sa neskončil ani trochu priateľsky. Azda to tak nevníma aspoň malá Mia, keďže hoci by sa rodičia aj nenávideli, vždy by sa malo v prvom rade myslieť na blaho a pohodu detí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie