Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dominika Cibulková priznala veľkú novinu! Bude z nej dvojnásobná MAMA!
Zdielať na

Dominika Cibulková priznala veľkú novinu! Bude z nej dvojnásobná MAMA!

Takto pred tromi rokmi naša historicky najúspešnejšia tenistka oznámila po zisku tituly majsterky sveta nečakanú správu - ukončila profesionálnu kariéru. Ľuďom vtedy nedávalo zmysel nič iné, ako to, že je tehotná. Zakrátko radostnú novinku aj priznala a malý Jakubko už oslávil teraz v júni dva roky. Kým dovŕši tri, už bude mať súrodenca.

Niektorí rodičia sa s druhým dieťaťom hneď ponáhľajú, aby bol vekový rozdiel minimálny, iní si doprajú väčší odstup. Už je jasné, že Dominika s manželom Michalom zvolili zlatú strednú cestu - Jakubko bude mať už takmer tri roky, keď mu pribudne braček alebo sestrička.

S radostnou správou sa podelila Dominika v stredu na Instagrame. Ku krásnej čiernobielej fotografii pridala jednoduché, no jednoznačné slová: "Jakubko z nás urobil rodinu, ale TY nás doplníš. Naša rodina sa rozrastá a my nemôžeme byť šťastnejší a požehnanejší".

Pre Jakubka Dominika ukončila profi kariéru:

Viac detailov už bývalá tenistka nepridala, dá sa ale predpokladať, že prvý trimester už má za sebou, bábo by sa teda malo narodiť na jar, azda niekedy v marci či v apríli. Pri správe okamžite začali pribúdať srdiečka aj gratulácie, aj od známych tvárí ako sú poslankyňa Vladimíra Marcinku, či moderátorka Barbora Krajčírová alebo herečka Kristína Svarinská. Azda Dominika čoskoro prezradí aj trošku viac. Gratulujeme!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Pre ženu

Najčítanejšie