Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Správy, z ktorých ide hrôza. Chce ma ZABIŤ, písala Britney matke z ústavu
Zdielať na

Správy, z ktorých ide hrôza. Chce ma ZABIŤ, písala Britney matke z ústavu

Archívna reportáž

Popová hviezda Britney Spears zverejnila – a rovno aj okamžite vymazala – snímky obrazovky textových správ, ktoré poslala svojej mame, priateľovi a právnikovi po tom, čo bola v roku 2019 umiestnená do zariadenia pre duševne chorých.

"S dôkazmi je to trochu inak," napísala 40-ročná Spears na Instagrame v pondelok skoro ráno.​

V prvom screenshote svietilo slovo "toxická", čo bolo adresované jej matke Lynne. 

"Povedal, chce zvýšiť dávky Seroquelu. Myslela som, že je určený spanie, ale je pre bipolárnych a je silnejší ako lítium," stálo ďalej v správe. Nie je jasné, či mala na mysli lekára alebo svojho otca Jamieho, ktorý sa okrem financií staral aj o dávkovanie jej liekov. 

Pozrite si archívu reportáž:

​Seroquel, tiež známy ako kvetiapín, je antipsychotický liek, ktorý lieči poruchy nálady vrátane schizofrénie a bipolárnej poruchy.

"Doslova cítim všetky tie choré lieky v žalúdku," pokračovala Britney vo svojej textovej správe Lynne. "Mám pocit, že sa ma snaží zabiť. Prisahám bohu, že áno."

Víťazka Grammy vo svojom popise na Instagrame tvrdila, že v tom čase nedostala žiadnu odpoveď od dnes už 67-ročnej matky.

Na jednej z posledných správ sa píše: "Ups, urobila som to znova..."

Dodala, že až celý program skončí, nechce vôbec pracovať. "Chcem žiť iba pre seba a viesť dobrodružný život," uzatvorila. Správa bola adresovaná jej právnikovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie