Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Svadba Vémolu a Ceterovej má byť o pár dní, Terminátor ale šokuje! Ak TOTO nevyjde, svadba sa ruší!
Zdielať na

Svadba Vémolu a Ceterovej má byť o pár dní, Terminátor ale šokuje! Ak TOTO nevyjde, svadba sa ruší!

Archívne video

Dalo by sa očakávať, že týždeň pred svadbou bude zápasník MMA Karlos Vémola (36), prezývaný Terminátor, celkom pohltený jej prípravou. No je zrejmé, že priorita je v tejto chvíli inde. Ešte predtým sa chce stať víťazom titulového zápasu turnaja Oktagon 34. Podobne to malo byť aj minulý rok, ale zápas sa neuskutočnil pre jeho zranenie a zrušil preto aj svadbu. No ktohovie, ako by to teraz zobrala jeho parnerka Lela Ceterová (33), ktorá sa vlani s odkladom svadby zmierila, lebo sama mala problémy s rizikovým tehotenstvom. Nemusela by sa uspokojiť so známym porekadlom "do tretice..." Karlos je však presvedčený, že zápas v otvorenej aréne túto sobotu vyhrá.

​Za súpera si vybral srbského majstra bojových umení Aleksandara Iliča (33), prezývaného Joker. V jeho štatistikách má aktuálne 13 výhier a 4 prehry. Vedie násilný spôsob zápasov a svoj slovník rád okoreňuje silnými slovami voči súperom. Karlosove skóre vyhratých zápasov je vyššie, ale zas posledné dva roky kvôli zraneniu veľa nezápasil. Zdá sa ale, že je už v plnej forme a pri sile. Joker začal so slovnými výpadmi voči Terminátorovi vo veľkom už predčasom, ale ten, na prekvapenie všetkých, dlho nereagoval. "Vzhľadom na zápasy, ktoré absolvoval, je to dôstojný súper pre titulový zápas. Ale teraz, keď vidím, ako sa správa ako hovädo... Ten človek si nezaslúži držať takú posvätnú vec, akou je opasok Oktagonu. Takže urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som sa uistil, že k tomu opasku ani neprivonia," drsne sa zastrájal Vémola pre iSport.

Na takúto odozvu už jeho fanúšikovia netrpezlivo čakali a vyjadrením ich iste potešil. Počas rozhovoru zapol živý prenos na Instagrame a poslal súperovi silný odkaz. "Po tých kecoch, čo si vypustil z úst, ťa poriadne zmlátím a ty si budeš priať, aby sa tento boj ani nezačal," vyhrážal sa Terminátor siláckymi rečami Jokerovi. Ročúlilo ho, že ten v rámci provokácií použil na sociálnych sieťach aj niečo nevhodné z jeho súkromia, na čo je Karlos citlivý. "Pre mňa ten chlapík veľmi klesol, zverejnil nejaké video, ktoré je navyše deepfake," komentoval jeho počin. 

Bojovníci si posielajú poriadne drsne odkazy pred zápasom ktorý ich už onedlho čaká na pražskej Štvanici: 

"Dávať to verejne na Instagram, kde to môžu vidieť moje deti, ktoré sú v puberte, to je navážanie sa do mojej rodiny. A navážajú sa do mojich krokodílov, zvierat... To je tiež moja rodina," rozhorčoval sa dotknutý Vémola. Ale zas na druhej strane ako myslí na rodinu, keď je pre neho dôležitejšie vyhrať zápas, ako svadba s partnerkou, s ktorou má dve deti. "Muselo by sa to odložiť, nedá sa nič robiť," skonštatoval šokujúco Vémola a vyznieva poriadne ješitne. No okolo svadby sú aj iné problémy, kde bude musieť improvizovať. "Teraz je už je na tej lúke postavený stan, s čím som nepočítal. Takže na to nie je celkom toľko priestoru. Kolotoč tak bude musieť byť asi len malý, labute nebudú. Riešim skrátka okrem toho zápasu takéto podstatné veci. Budem toho mať po zápase veľa,“ vysvetľuje. Zjavne si predsa len nepripúšťa, že by zápas prehral, keďže jeho víťazstvo je podmienkou, aby bola svadba a prípravy na ňu neutíchajú.

Na Karlosa si brúsi zuby drsný bojovík zo Srbska: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aleksandar "Joker" Ilić (@ilkemma)

Súvisiace články

Najčítanejšie