Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Poponáhľali sa! Synček nemá ani rok a pol a krásna JOJkárka čaká druhé bábo!
Zdielať na

Poponáhľali sa! Synček nemá ani rok a pol a krásna JOJkárka čaká druhé bábo!

Zdá sa, že materstvo moderátorke jojkárskej šoubizovej relácie TOPSTAR, Soni Skoncovej, prinieslo do života obrovskú radosť a lásku. Zjavne sa totiž rozhodla dopriať si ho veľmi rýchlo hneď dvojnásobne. Neprešiel ani rok od narodenia jej prvého dieťatka a opäť otehotnela!

​Prvé bábo priviedla Soňa na svet minulý rok v polovici marca a podľa veľkosti bruška, ako vidno na fotkách, ktoré zverejnila na svojom instagramovom profile, jej Robko zrejme nemal ešte ani rok, keď sa podarilo splodiť druhé bábätko. 

Soňa sa ale skutočne netajila tým, že materstvo ju skutočne napĺňa a pohľad na jej Instagram je ozaj pohladenie pre oko aj dušu. Toľko lásky a krásy milujúcej rodinky skutočne stojí za to ešte obohatiť o ďalšieho člena.

Soňa je milujúca mama:

"Niet krajších príbehov než tých, ktoré píše sám život. Pod mojím srdcom rastie zázrak a Robko bude veľký brat," napísala k sérii fotiek zo záhrady, kde sa jej rozkošný synček láskyplne teší z budúceho súrodenca v brušku. A nechýba ani ďalší Sonin miláčik, jej sučka Lola, krásna maltezáčka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Hoci má Soňa len 35 rokov, už vyše 20 z nich tvorí pár s jej životnou láskou, Robom Reisom. Spokojne solu žijú v krásnom dome v Bojniciach, no druhý domov majú aj v Bratislave, kam si Soňa "odskakuje" moderovať do televízie JOJ. Pred kamerami stála pomaly do poslednej chvíle a bruško jej veľmi svedčalo. A rovnako je to aj teraz, do konca roka sa stane druhýkrát mamou, no už teraz je zjavné, že opäť kvitne od šťastia. Gratulujeme!

Najčítanejšie