Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Obrovská tragédia detskej hviezdy! Len 18-ročného seriálového herca našli mŕtveho!
Zdielať na

Obrovská tragédia detskej hviezdy! Len 18-ročného seriálového herca našli mŕtveho!

Zdroj: Pixabay.com

Mal celý život pred sebou a dokonalo našliapnuté na hviezdnu kariéru. Herec Tyler Sanders mal za sebou účinkovanie vo viacerých známych seriáloch, ďalšiu rolu už, žiaľ, nestvárni. Vo štvrtok ho našli v jeho doma v Los Angeles bez známok života.

​Zdroje z prostredia orgánov činných v trestnom konaní pre TMZ uviedli, že vo štvrtok dostali hlásenie o mužovi, ktorý nedýcha. Keď prišli na miesto, našli len 18-ročného Tylera samého v dome a mohli už len skonštatovať jeho smrť. Žiadne bezprostredné známky trestného činu alebo podozrivých okolností na mieste po prvotnej obhliadke nenašli. Príčina smrti zatiaľ nie je známa, bude vykonaná pitva, ako aj začaté vyšetrovanie.

Vychádzajúca hollywoodska hviezda, ktorá je známa najmä vďaka úlohe vo filme 911: Lone Star s Robom Loweom, ale aj v seriáloch Živí mŕtvi: Počiatok konca, Zelenáč či Len štipku mágie, bol podľa jeho manažéra, Pedra Tapiu "dobrý chlapec, ktorý pochádzal z dobrej rodiny".

V seriáli Len štipku mágie: Tajomné mesto stvárnil jednu z hlavných úloh, chlapca menom Leo:

Tyler si dokonca vyslúžil nomináciu na cenu Emmy za úlohu v seriáli Len štipku mágie: Tajomné mesto. Profesionálne sa začal venovať herectvu vo veku 10 rokov.

Tylerov posledný príspevok spred 5 dní z rodinného výletu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tyler Sanders (@tylermsanders)

Vo svojich posledných príspevkoch na Instagrame Tyler svojim sledovateľom ukázal, že si užíva čas so svojou rodinou. Pred piatimi dňami zverejnil fotografiu v modrom obleku, ako pózuje na drevenej terase domu v Colorade. Tyler tam bol s rodinou na raftingu, z ktorého zdieľal niekoľko záberov. Z jeho blízkych sa k smrti chlapca zatiaľ nikto nevyjadril.

Najčítanejšie