Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Len 16-ročná hviezda reality šou si vzala život! Jej tvár poznal každý
Zdielať na

Len 16-ročná hviezda reality šou si vzala život! Jej tvár poznal každý

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Nepatrila medzi slávne herečky, speváčky, ani supermodelky, a predsa jej tvár pozná asi každý. Bývalá hviezda seriálu Toddlers & Tiaras Kailia Posey sa stala svetoznámou vďaka rozkošnému GIF, v ktorom sa ešte ako malé dievčatko zatvárila tak nezbedne, že jej nešlo odolať. Žiaľ, život v žiare reflektorov, o ktorý sa jej od útleho detstva postarala mama, ju zrejme nenaplnil šťastím a len ako 16-ročné dievča sa rozhodla dobrovoľne odísť zo sveta.

​Poseyovej matka Marcy Posey Gatterman potvrdila správu o jej smrti v pondelok na Facebooku. Zdieľala aj fotografiu Poseyovej oblečenej v trblietavej róbe, ktorú mala minulý mesiac na plese. "Nemám slová ani žiadne myšlienky. Odišlo krásne dievčatko. Prosím, doprajte nám súkromie, keď smútime nad stratou Kailii. Moje dieťa navždy," napísala smútiaca mama srdcervúci odkaz.

Smútiaca mama pridala na Facebook príspevok s tragickou správou, následne pridala aj fotky dcéry ako anjela:

Hoci najprv nič bližšie k náhlemu úmrtiu dievčaťa nenapísali, o pár dní neskôr už vyšla smutná správa najavo. "Hoci bola úspešnou tínedžerkou, ktorá mala pred sebou žiarivú budúcnosť, žiaľ, v jednom impulzívnom okamihu urobila unáhlené rozhodnutie ukončiť svoj pozemský život," uviedla rodina pre portál TMZ.

Pripomeňte si Kailie v zostrihu z jej detských rokov:

Posey bola známa najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Toddlers & Tiaras, teda Batoľatá a korunky, ktorý sa pôvodne vysielal v rokoch 2009 až 2013. Mala len 5 rokov, keď sa objavila v jednej epizóde reality šou, v ktorej súťažila v súťaži California Tropic Arizona, a stala sa jednou z najznámejších tvárí seriálu po tom, ako sa jej nezbedná reakcia v rozhovore stala obľúbeným GIF-kom.

Kailia sa len v nedeľu pochválila svojimi skvelými akrobatickými schopnosťami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @kailiacontortion

Posey pokračovala v súťažiach aj po svojom krátkom účinkovaní v šou. V januári oznámila, že sa vo februári zúčastní na súťaži Miss Washington Teen USA. "Jedno slovo. Vďačná," napísala pod príspevok na Instagrame. V nedeľu Posey založila účet na Instagrame venovaný predvádzaniu akrobatických zručností. Jej posledným príspevkom na jej hlavnom profile bola fotografia, na ktorej pózuje v červených šatách s odkazom: "Netýka sa vás to". Skutočne nič nenaznačovalo tomu, že dievčina sa rozhodne skoncovať so životom. Ako uviedla jej mama, Kailia mala na budúci mesiac zmaturovať s vyznamenaním.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kailia (@kailiaposey)

Najčítanejšie